Šta mu bi

Džon Travolta spopadao koleginice: Bizarno ponašanje glumca na dodeli Oskara! (FOTO)

Iako je na svečanost došao u društvu supruge Keli Preston, to nije sprečilo Travoltu da pravi scene celo veče
Šuška se
15:08h Autor:
Džon Travolta spopadao koleginice: Bizarno ponašanje glumca na dodeli Oskara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na dodeli Oskara nikada nije dosadno! Nepredviđene situacije nisu retke, a za njih se ove godine lično pobrinuo Džon Travolta. U to se lično uverila i Skarlet Johanson.

Skarlet Johanson, Irina Šajk i Gvinet Paltrou: Najveća modna razočaranja na dodeli Oskara! (FOTO)

Naime, dok je lepa glumica pozirala fotografima na crvenom tepihu, Travolta joj je prišao s leđa i počeo da je ljubi u obraz. Pritom ju je "uhvatio" i držao oko struka. Skarlet nije znala šta ju je snašlo, o čemu najbolje govori njen izraz lica. Kako nije očekivala poljubac, a nije mogla ni da vidi ko je ljubi, Johanson se samo skamenila, gledala ispred sebe, dok je ruke držala uz telo u pozi prave voštane figure.

Međutim, to nije bilo dovoljno Džonu, pa je napravio još jednu "scenu" tokom dela ceremonije kada je trebalo da uruči jednu od nagrada. Dok mu je društvo na bini pravila glumica i pevačica Idina Menzel, Travolta nije mogao da "skine" ruku sa njenog lica.

Ovoga puta, Idina je, za razliku od Skarlet, pokušala sve da okrene na šalu, pa se sve vreme smejala bizarnom Džonovom ponašanju. A šta je ustvari mislila, to samo ona zna.

Džon Travolta: Žene su veoma važne u mom životu!

Još bizarnije je to što je Travolta na dodelu Oskara doša u društvu supruge Keli Preston, kojoj sigurno nije bilo svejedno kada je posmatrala neočekivano ponašanje svog muža, sa kojim je u braku 23 godine.

Slava ih nije uništila: Ovo su najduži brakovi u svetu poznatih! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs