Presrećan

Sloba Vasić postaje tata: Uskoro i svadbena zvona!

Sloba je pre mesec dana saznao da mu je devojka u drugom stanju. Kada mu je saopštila, nije mogao da veruje zato što to još nisu planirali, ali iskreno se obradovao - kaže izvor
Šuška se
11:02h Autor:
Sloba Vasić postaje tata: Uskoro i svadbena zvona!
Foto: Instagram / Slobasloba

Mladi pevač Sloba Vasić i njegova devojka Valentina Vučićević uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a ovu lepu vest na sve načine pokušao je da sakrije od očiju javnosti, da ne bi nešto izbaksuzirao! U tome, naravno, nije uspeo.

"Sloba je pre mesec dana saznao da mu je devojka u drugom stanju. Kada mu je saopštila, nije mogao da veruje zato što to još nisu planirali, ali iskreno se obradovao", otkrio je izvor za Kurir i dodao da će uskoro biti i venčanje.

Inače, folkerova buduća supruga prve mesece trudnoće ne podnosi baš najbolje, pa je pre tri dana čak morala na infuziju u zemunsku bolnicu. Ona se u bolničkoj sobi zadržala dva sata, dok je Vasić sve vreme bio uz nju i razgovarao s lekarima.

Žena u 47. godini postala majka - Uživam sa bebom, baš me briga šta drugi misle!

"Valentina oseća jaku mučninu i mora što više da se odmara. Ne sme da se napreže i nervira da ne bi došlo do ozbiljnijih problema. Sloba je baš ozbiljno shvatio situaciju i mnogo vodi računa o devojci jer želi da joj pomogne da što bolje iznese trudnoću", rekao je izvor iz bolnice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs