Ljubav cveta

Iz Podgorice za Beograd: Marinko Madžgalj dovodi svoju trudnu devojku!

Glumčeva izabranica Lana Sekulić rešila je da se u šestom mesecu trudnoće preseli u srpsku prestonicu
Šuška se
18:12h Autor:
Iz Podgorice za Beograd: Marinko Madžgalj dovodi svoju trudnu devojku!
Foto: Kurir: Damir Dervišagić/Dragan Kadić

Devojka Marinka Madžgalja Lana Sekulić, s kojom je glumac započeo vezu čim se rastao sa koleginicom Dubravkom Mijatović, dolazi da živi u Srbiju.

Kako Kurir saznaje, crnogorska voditeljka, koja je u šestom mesecu trudnoće, uskoro odlazi na bolovanje i tada će se preseliti iz Podgorice u Marinkov stan u Beogradu. Oni su se na ovaj korak odlučili da bi što više vremena provodili zajedno, posebno zbog toga što je Madžgalj naredna tri meseca angažovan kao voditelj na novom projektu televizije Pink "12 veličanstvenih".

Nije dugo samovao: Marinko Madžgalj smuvao mlađu koleginicu!

On neće imati vremena da putuje u Podgoricu, pa se sa svojom devojkom dogovorio da ona dođe u Beograd i zajedno provedu poslednja tri meseca njene trudnoće.

Foto: Kurir arhiva
Foto: Kurir arhiva

"Otkako su započeli vezu, Marinko i Lana su svoju ljubav održavali na relaciji Podgorica - Beograd. Međutim, pošto Lana zbog trudnoće sve teže podnosi putovanja, a Marinko je prezauzet, oboje su odlučili da njihova baza ubuduće bude srpska prestonica. Ona će se uskoro useliti u njegov stan, u kojem je glumac počeo da živi pošto je napustio dom u kom je stanovao sa Dubravkom i njihovom ćerkom Sarom. Lana će trudnoću održavati na jednoj privatnoj klinici, a razmišlja i da se porodi u Beogradu", rekao je neimenovani izvor za Kurir.

Dubravka Mijatović se razišla od Marinka Madžgalja: Nismo zajedno šest meseci!

Nakon sedam godina vanbračne zajednice sa Dubravkom Mijatović glumac je uplovio u novu romansu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs