Šokantno

Evo zašto je došlo do skandala: Preko ove fotografije Vlada Stanojević nije mogao da pređe! (FOTO)

U njihovoj vezi su i pre ovog događaja postojale žučne svađe, a jedna od njih se desila kada je pre nekoliko meseci Ana Marija na društvenoj mreži Fejsbuk objavila perverznu fotografiju
Šuška se
15:54h Autor:
Evo zašto je došlo do skandala: Preko ove fotografije Vlada Stanojević nije mogao da pređe! (FOTO)
Foto: Instagram / Vladimir Stanojevic

Poslednjih nekoliko dana Ana Marija Žujović i Vlada Stanojević nalaze se u centru medijske pažnje zbog skandala koji se desio kada je voditelj u toku žučne svađe udario fitnes instrutorku.

Međutim, u njihovoj vezi su i pre ovog događaja postojale žučne svađe, a jedna od njih se desila kada je pre nekoliko meseci Ana Marija na društvenoj mreži Fejsbuk objavila perverznu fotografiju na kojoj joj javnosti nepoznat muškarac stavlja srednji prst u usta.

Jelena Maćić o Ana Mariji Žujović - Sestro slatka, ne pravi se karijera kukanjem!

Iako je u pitanju njen prijatelj, Vlada je pobesneo jer je ova fotografija završila u medijima.

"Nije mu bilo svejedno kada je video da su svi portali objavili fotografiju na kojoj njegovoj verenici nepoznat muškarac stavlja srednji prst u usta. Objasnio joj je da to nije dobro ni za njenu reputaciju i da ljudi koji čitaju portale na drugačiji način doživljavaju takve fotografije, što je sama mogla da vidi i po komentarima. Baš su se posvađali zbog te fotografije" - otkrila je Ana Marijina prijateljica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs