Vraća se na male ekrane

Nikolina Pišek jedva čeka da se vrati na posao: Željna sam i drugih sadržaja sem menjanja pelena!

Moja potpuna rehabilitacija u osobu s radnim obavezama ipak će još mrvicu da pričeka jer je mala Una Sofija tek prošla prvi mesec života, izjavila je voditeljka u prvom intervjuu nakon porođaja
Šuška se
20:38h Autor:
Nikolina Pišek jedva čeka da se vrati na posao: Željna sam i drugih sadržaja sem menjanja pelena!
Foto: Kurir

Nikolina Ristović posle svega nešto više od mesec dana od porođaja vraća se na male ekrane.Zagrebačka manekenka, voditeljka i supruga srpskog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića biće gost u večerašnjoj emisiji "Bulevar" na televiziji B92, koju je vodila pre odlaska na porodiljsko bolovanje.

Nikolina, u svom prvom intervjuu otkako je postala majka, govori kako se po drugi put snašla u toj ulozi i da li više voli da presvlači bebu ili da radi intervjue.

"Koliko god je lepo i zahtevno biti majka, moram da priznam da sam željna i nekih drugih sadržaja osim menjanja pelena. Međutim, moja potpuna rehabilitacija u osobu s radnim obavezama ipak će još mrvicu da pričeka jer je mala Una Sofija tek prošla prvi mesec života.

OVDE pogledajte kako je Nikolina izgledala samo dve nedelje nakon porođaja.

Voditeljka je otkrila i kakva je Una kao beba.

"Manje - više kao i sve bebe. Njeni prohtevi su minimalni, ali odlučni, i nemoguće ih je ignorisati. Srećom, nije plačljivica, pa nije strašno.

A na pitanje da li je lakše menjati pelene i buditi se noću, ili intervjuisati goste u "Bulevaru", Nikolina kaže:

"Roditeljska uloga najteža je i najlepša na svetu. Nema tog gosta koji može toliko da te iscrpi ili da te ispuni pozitivnim emocijama koliko može tvoje dete."

A ko je sve od poznatih ličnosti, osim Nikoline, postao roditelj u 2014. saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs