Neće više da ćuti

Doris Bizetić: Svaka budala koja pljuje po meni nema ni T od mog talenta!

I da sam htela ne bih mogla da postanem površna glupača jer sam rasla uz visokoobrazovane članove porodice. Osim što su duhoviti i talentovani moji su završili fakultete, napisala je Doris na svom Fejsbuku
Šuška se
02:14h Autor:
Doris Bizetić: Svaka budala koja pljuje po meni nema ni T od mog talenta!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Doris Bizetić se, u opširnom postu na Fejsbuku, osvrnula na, kako kaže, predrasude i neistine koje sluša o svojoj porodici i sebi, a usput je i razvila porodično stablo, navodeći sve znane i učene ljude u familiji. Ovako je počela:

"Odavno mi je muka od predrasuda i neistina koje stalno slušam o svojoj porodici i sebi. Odlučila sam da neću više da ćutim o raznim glupostima koje čujem i to od ljudi koji čak ni ne zaslužuju da se čuje njihovo mišljenje (toliko su neobavešteni - a ne samo zlonamerni). Ako će neko da nas vređa, onda barem neka zna o čemu priča.

Doris Bizetić sebe smatra stručnjakom za modu - OVDE zavirite u njenu torbu!

I da sam htela ne bih mogla da postanem površna glupača jer sam rasla uz visokoobrazovane članove porodice. Osim što su duhoviti i talentovani moji su završili fakultete: prababa - novinar, lektor, korektor; tatin otac - slikar i fotograf; mamin otac - magistar vajarstva, profesor; tatina mama - vajarka; mama - diplomirani oboista i tekstopisac; sestra - diplomirani filmski i TV montažer..."

Nastavila je porodično nabrajanje:

"Luka Mladenović, čuveni slikar/grafičar starog Beograda, je moj deka. Jovan Janićijević Burduš - tatin ujak; Ksenija Djokić (Janićijević) moja tetka... Samo izuzetno zlonamerni mogu da pomisle da sve to nije ocrtano u mojoj genetici. Ja sam kompletan autor svih svojih pesama, plus sam ih producirala - snimila, miksovala.

Ko to nije superstar - OVDE pogledajte ekscentrični spot Doris Bizetić.

Svaka budala koja voli da pljuje po meni (normalno anonimno) ne ume ni delić ovoga što ja umem, nema ni T od tih talenata. Znam da su ljudska zloba i glupost nepresušni i večni, ali ipak nekad moram da se oglasim. Inače, pijuckam čaj, ušuškana, nisam ni ljuta ni besna nego sam uvek iskrena i bez foliranja, ne mogu da se pravim da je u redu ono što nije ni malo u redu, i pre svega nije tačno".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs