Okreće novi list

Rijana donela novogodišnju odluku: Veza sa kolegom više nikada!

Nakon neuspešnih veza sa reperom Drejkom i pevačem Kris Braunom, koju ju je čak i tukao, pevačica je odlučila da se vioše ne upušta u emotivne veze sa kolegama
Šuška se
20:26h
Rijana donela novogodišnju odluku: Veza sa kolegom više nikada!
Foto: Reuters

Pevačica Rijana konačno je shvatila da iz veze sa bivšim dečkom Kris Braunom, koju ju je i fizički maltretirao, neće izaći ništa dobro, kao ni sa njemu sličnim muškarcima, pa je donela odluku.

Rijana je zvezda dijamantskog bala - Elegancija kakvu još nije pokazala! (FOTO)

"Ona više neće da izlazi ni sa kim iz sveta muzike. Ti "loši momci" joj donose samo bol i ljubavne jade" - rekao je Rijanin prijatelj za Mirror.

Osim sa Krisom, pevačica je nekoliko puta pokušala da započne ljubavnu vezu sa reperom Drejkom, ali ni sa njim nije uspela da uplovi u ozbiljnu vezu. Njen prijatelj otkrio je i da Rijana sada želi nekoga sa kim može da planira budućnost i ko može istinski da je usreći, ali i zadovolji u krevetu, što je jedino u čemu su njeni bivši momci uspeli.

OVDE pogledajte kako izgleda Rijanina dvojnica - Zarađuje na hiljade funti samo zato što liči na pevačicu! (FOTO)

"Većina tih repera je jako detinjasto. Ona više nema vremena za to. Ona ne želi da odgaja muškarca. Već je dva puta to pokušala i nije joj uspelo. Kris i Drejk imali su samo jedan kvalitet - bili su dobri u krevetu. Kada su počeli razgovori o ljubavi, predanosti, iskrenosti i zajedničkoj budućnosti, obojica su zakazali" - rekao je isti izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs