Porodica Džeger na okupu sa poznatim prijateljima

Mik Džeger napravio žurku povodom 70. rođendana

Rokenrol ikona, frontmen Stounsa je pre nekoliko dana ušao u 8 deceniju, i naravno proslavio rođendan u svom stilu
Šuška se
22:28h
Mik Džeger napravio žurku povodom 70. rođendana
Foto: Zimbio
1 / 9 Foto: Zimbio

U satenskom sakou bordo boje i u Nike patikama, Mik Džeger (Mick Jagger) je proslavio jubilej - 70. rođendan. U pauzama između proslave 50 godina Stounsa (The Rolling Stones), koncerata u Hajd Parku u Londonu, Džeger je upriličio slavlje, na kom su glavne zvezde ipak bile mlađe generacije, njegova deca, Lizi, Džordžija Mej, Džejms i Džejd Džeger (Elizabeth, Georgia May, James i Jade Jagger). Njima su se pridružili Kim Katral (Kim Cattrall), Ed Vestvik (Ed Westwick), Džon Kliz (John Cleese), Roni Vud (Ronnie Wood) i naravno Kit Ričards (Keith Richards).

Uz Mika je bila njegova partnerka, Luren Skot (L’Wren Scott), sa kojom je u vezi od 2001. godine. I dok se Džeger koliko-toliko držao, Kit Ričards je prvi otišao sa zabave. Iako se čini da su rokenrol dinosaurusi večni, godine stižu i njih, a kako i ne bi? Džeger je navodno spavao sa više od 4.000 žena (među njima su i Anđelina Džoli, Uma Turman i Karla Bruni), a Kit je odmah iza njega. Nepotrebno je pominjati koliko alkohola i droga je prošlo kroz njihove vene, koliko neprespavanih noći i ludih koncerata su samo održali tokom proteklih 50 godina. I dok su Džeger i Ričards jedva stajali na nogama, najbolje su se zabavljale njihove ćerke, ali i vremešni Roni Vud, koji se pojao u patikama sa leopard printom.

Nije nam poznato da li se pojavila neka od bivših Mikovih supruga ili makar jedna od tih par hiljada žena sa kojima je delio postelju, osim stilistkinje i manekenke, Skot.

Ne zaboravite da pogledate foto galeriju ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs