Kako će Miomir da reaguje

Milan Stanković i Rada Manojlović ponovo zajedno? (FOTO)

Od kada su okončali svoju ljubavnu vezu, Rada i Milan nisu kontaktirali. Međutim, izgleda da se u njihovom odnosu sada nešto promenilo
Šuška se
13:34h Autor:
Milan Stanković i Rada Manojlović ponovo zajedno? (FOTO)
Foto: Facebook

Milana Stankovića i Radu Manojlović spojila je Nova godina i bivši par je ponovo zajedno. Naime, pevač je na svom Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj su, pored nasmejane Rade Manojlović, Vesna Zmijanac i Ognjen Amidžić.

Bivši par našao se zajedno na snimanju novogodišnjeg programa, a u pauzama su se zajedno družili.

"Ovako se odmaramo u pauzama između snimanja", napisao je Milan na društvenoj mreži.

Podsetimo, Rada i dve godine mlađi Milan upoznali su se tokom treće sezone Zvezda Granda, a nakon izvesnog perioda, kada su bili samo prijatelji, a počeli su da se zabavljaju u avgustu 2008. godine. Iako se pisalo da je njihova veza marketinški trik, njih dvoje su 2009. počeli da žive zajedno.

Pričalo se i o njihovom venčanju. Do raskida i velike svađe između njih došlo je krajem 2012. i Stanković se iselio iz stana u kojem je živeo sa Radom. Pevačica je posle raskida sa Stankovićem u vezi sa Momirom Gajićem, košarkaškim trenerom koji živi i radi u Americi.

Rada i Milan dugo nisu uopšte pričali niti sarađivali zajedno, kada je Obrenovac zadesila velika poplava odmah je pozvala bivšeg dečka da se raspita šta se dešava i da ponudi pomoć i sve vreme bila na vezi sa Milanom.

OVDE pogledajte kako izgleda mlađa sestra Rade Manojlović!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs