Njemu se uvek dešavaju skandali

Žerar Depardje ubio i jeo dva lava: Eksperimentisanje sa hranom mu je veliki užitak!

Nisu hteli da se pomere, a prolazili su sati. Afrički vozač je bio uplašen jer mi nismo mogli da izađemo iz automobila. Nažalost, nismo imali izbora, pa smo morali da ih ubijemo, objašnjava Žerar ovaj neočekivani susret
Šuška se
06:32h Autor:
Žerar Depardje ubio i jeo dva lava: Eksperimentisanje sa hranom mu je veliki užitak!
Foto: Reuters

Francuskom glumcu Žeraru Depardjeu (65) pokvario se auto na putu prema državi Burkina Faso na zapadu Afrike, a u tom trenutku naišli su lavovi.

"Nisu hteli da se pomere, a prolazili su sati. Afrički vozač je bio uplašen jer mi nismo mogli da izađemo iz automobila. Nažalost, nismo imali izbora, pa smo morali da ih ubijemo", objašnjava Žerar.

OVDE pročitajte šokantnu ispovest Žerara Depardjea - obijao je trafike i pljačkao grobnice!

On je istakao da su imali dva izbora - ili da ubiju lavove ili da dopuste da lavovi njih pojedu. Tek tada mu je, kako kaže, postalo jasno zašto ih smatraju kraljevima životinja. Iako su ih upucali, to ih nije sprečilo da ih kasnije pojedu, jer, kako Žerar kaže, eksperimentiranje s hranom i alkoholom veliki mu je užitak.

Ćerka Žerara Depardjea je pet puta operisala nos da ne bi ličila na oca.

"Ja ne mogu da pijem kao normalni ljudi", požalio se jednom francuskom časopisu dodavši kako uživa i u pivu, šampanjcu, votki i viskiju. Glumac tvrdi da uprkos litrama alkohola koje unese u organizam nikad nije pijan jer zna kako se pije.

"Potrebno mi je desetak minuta da dođem sebi, treba samo malo da prilegnem i onda sam kao nov", kaže Žerard.

Kako je Žerar pijan psovao na komemoraciji pogledajte OVDE.

U opijanju ga ne sprečava što mu je srce bolesno. Zvezda filmskog serijala "Asteriks i Obeliks" ponekad praktikuje i vodenu dijetu, pa deset dana ništa ne jede. Tako izgubi do 20 kilograma za 10 dana.

"Čovek ne sme da tretira svoje telo kao kantu za smeće", smatra glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs