Velika radost

Stižu prinove: Lena Kovačević i Jelena Ristić trudne!

"Presrećna sam! Odmah sam otkazala novogodišnji nastup, jer za mene nema veselijeg završetka godine", poručuje Jellena
Šuška se
08:56h Autor:
Stižu prinove: Lena Kovačević i Jelena Ristić trudne!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Pevačice Jelena Ristić (42) i Lena Kovačević (32) očekuju bebe, a na svet će ih doneti na leto sledeće godine. Obe pevačice su nedavno saznale da su u drugom stanju i da će sledećeg leta postati majke.

"Presrećna sam! Odmah sam otkazala novogodišnji nastup, jer za mene nema veselijeg završetka godine", poručuje Jellena i otkriva da je njen životni saputnik Komlen Lalović otkrio patent protiv krađe beba u porodilištu:

"Moj suprug, koji je IT stručnjak, smislio je odličan patent kojim se uspešno može sprečiti krađa i zamena beba iz porodilišta. Imamo predlog koji nije mnogo skup, a svaka bolnica može da ga ima ukoliko to prihvati Ministarstvo zdravlja. U svetu su veoma zainteresovani za naš patent, ali mi želimo da se odreknemo nekih prava samo da bi naša zemlja prva podržala projekat", kaže bivša direktorka DIF.

Sa druge strane, Lena nije želela da se sazna da je trudna jer je u drugom, kako lekari tvrde, najrizičnijem mesecu trudnoće, pa se poverila samo članovima najuže porodice. Uprkos tome što je u drugom stanju, džez pevačica ima ponudu da radi jedan veliki internacionalni projekat u Americi. Lena i njen suprug Veljko imaju dvogodišnjeg sina Vuka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs