Neočekivano

Ceca rasplakala goste na Veljkovom rođendanu: Emotivno iznenađenje!

Pevačica je napravila film o prvencu od rođenja pa do sada, a emocije su pogodile i goste luksuzne žurke, pa su neki i zaplakali
Šuška se
17:12h Autor:
Ceca rasplakala goste na Veljkovom rođendanu: Emotivno iznenađenje!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović glamuroznom žurkom proslavio je svoj 18. rođendan. Ceca je otkrila ko je zapravo bio zadužen za organizaciju proslave kao i kakvo iznenađenje je pripremila svom sinu.

Koju rođendansku želju Ceca nije htela da ispuni Veljku, saznajte OVDE - Ne dolazi u obzir!

"Nedavno sam gledala video snimke kada je Veljko bio mali i rekla sam: "Bože, kako je brzo prošlo". Trudila sam se da im pružim sve što sam mogla, jer su odrastali sa velikim hendikepom. Oni se sećaju svog oca, ali ga nisu dobro upoznali, bili su mali, Veljko je imao tri, a Anastasija godinu i po" - ispričala je Ceca u emisiji "Ekskluziv" i otkrila ko je bio zadužen za organizaciju glamurozne zabave.

"On se nije bunio i nije ništa tražio. Ja sam sve organizovala, od benda do prostora, on je trebalo samo spisak gostiju da mi dostavi i to je uradio dva dana pre zabave. Eto koliko se angažovao" - rekla je Ceca i još otkrila kakvo mu je iznenađenje priredila.

OVDE otkrijte zbog čega je Veljko razbesneo Cecu Ražnatović!

"Napravila sam malo iznenađenje Veljku, to je film od njegovog rođenja do danas. Mogu vam reći da je bilo jako emotivno, mnogi su zaplakali, ali nismo išli na patetiku. Bilo je tu i lepih i ružnih trenutaka, ali to je život" - zaključila je Ceca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs