Dala 2.000 evra

Marina Tucaković prava kuma: Svom radniku finansira kompletnu proslavu Nikoljdana

Za jelovnik ja sam glavni majstor, ali deo posluženja naručujem. Zajedno sa vozačem, odnosno taksistom koji me uvek vozi, sve popakujem u auto i odnesem im u Ripanj, kaže Marina
Vip priča
16:56h Autor:
Marina Tucaković prava kuma: Svom radniku finansira kompletnu proslavu Nikoljdana
Foto: Kurir Arhiva

Tekstopisac Marina Tucaković svesrdno pomaže Miroslavu Tanasijeviću, koji godinama radi za nju i s kojim se okumila.

Pored toga što ga redovno plaća za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, Marina je odlučila da na njegovu slavu potroši 2.000 evra!

Danijela Tanasijević, Miroslavljeva supruga, kaže da zahvaljujući Marini lepo žive. "Miroslav dobija baš dobru platu", kaže ona.

Marina je potvrdila i ispričala da to neće biti prvi put da mu sprema slavu.

"Godinama to radim tako jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro dece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kad prođu svečani dani", rekla je autorka najvećih folk i pop hitova.

Iako se trudi da na trpezi Tanasijevića 19. decembra bude i ića i pića, Marina se kratko zadržava u njihovoj kući u naselju Ripanj.

"Za jelovnik ja sam glavni majstor, ali deo posluženja naručujem. Zajedno sa vozačem, odnosno taksistom koji me uvek vozi, sve popakujem u auto i odnesem im u Ripanj. Ne zadržavam se dugo jer tog dana slavi i Ceca Ražnatović, a njenu slavu ne propuštam. Popijem kafu, uverim se da je sve okej i idem dalje", ispričala je Marina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs