U luksuznom beogradskom hotelu

Luda žurka cele noći: Ceca proslavila Veljkovo punoletstvo! (FOTO)

Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati, a jedna od najvećih zvezda na veselju povodom punoletstva svog mezimca okupila je veći deo kolega sa estrade
Šuška se
00:10h Autor:
Luda žurka cele noći: Ceca proslavila Veljkovo punoletstvo! (FOTO)
Foto: Instagram / V_raznatovic
1 / 8 Foto: Story

Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, proslavio je sinoć u jednom beogradskom luksuznom hotelu 18. rođendan.

Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati, a jedna od najvećih zvezda na veselju povodom punoletstva svog mezimca okupila je veći deo kolega sa estrade i politički vrh Srbije.

Koju rođendansku želju Ceca neće da ispuni Veljku saznajte OVDE.

Zajedno sa slavljenikom, među prvima su došle Ceca i njena ćerka Anastasija, kao i Veljkova devojka Anika Ðurašković.

Pevačica, koja je nasledniku otpevala njegovu omiljenu pesmu "Nagovori majka sina", nije bila raspoložena da razgovara s predstavnicima medija, dok su njena deca ispozirala foto-reporterima.

Veljko je za jedan od najvažnijih dana u životu obukao belo odelo, a najveseliji je bio kad su zasvirali trubači.

Oko devet sati stigli su Cecina sestra Lidija i njen suprug Predrag Ocokoljić u pratnji njenih roditelja Slobodana i Mire Veličković, koji su doputovali iz Žitorađe.

Koga sa estrade Ceca nije zvala na Veljkov rođendan saznajte OVDE.

Zvanice su uglavnom Veljku donosile koverte s novcem, a košulju mu je darovala Marijana Mateus.

"Nije dete da mu treba igračka. Doneli smo kovertu", poručila je Zorica Brunclik, koja je došla među poslednjima sa ćerkom i suprugom Kemišom.

Ovaj događaj nisu propustili ni Zvezdan Terzić, kao ni njegov sin Kostadin, inače dečko Anastasije Ražnatović, ali izostala je njegova sestra Maša, koja je pre nekoliko meseci raskinula sa slavljenikom.

U dobrom provodu uživali su i Željko i Milica Mitrović, Saša Kovačević, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili, Aca Lukas, Haris Džinović, Željko i Jovana Joksimović, Viktor Živojinović i drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs