Uvredila sugrađane

Glumica osuđena na 26 godina zatvora: Scenu venčanja Muhamedove ćerke ocenili kao zlobni čin (VIDEO)

Sud u Pakistanu želi najstrože da kazni Vinu Malik, njenog supruga i televizijskog producenta, zbog scena kakve su već ranije prikazivane, ali nisu izazvale negativne reakcije
Šuška se
22:54h Autor:
Glumica osuđena na 26 godina zatvora: Scenu venčanja Muhamedove ćerke ocenili kao zlobni čin (VIDEO)
Foto: Profimedia

Tridesetogodišnja glumica i odnedavno majka muškog deteta Vina Malik iz Pakistana, njen suprug Asad Bašir Kan i izvršni direktor najveće pakistanske medijske kuće, Mir Šakil-ur-Rahman, osuđeni su na po 26 godina zatvora zbog "čina bogohuljenja".

Zapravo, ona je zajedno sa svojim suprugom u jednoj emisiji glumila scenu venčanja, inspirisanu legendom o udaji ćerke proroka Muhameda.

Indijska glumica Mukta iz serije Odbačena pronađena silovana?! Detalje pročitajte OVDE.

Antiteroristički sud u Pakistanu smatrao je ovo činom zlobe i bogohuljenja, kao i uvredom muslimana u Pakistanu i odlučio da ih svo troje strogo kazni. Osim zatvorske, moraće da plate i novčanu kaznu u iznosu od oko 10 hiljada evra, a i pasoši će im biti oduzeti - prenosi Independent.

Međutim, glumica se uopšte ne oseća krivom i veruje da će pravosnažna presuda biti oslobađajuća:

"26 godina, molim vas! To je čitav život! Ali, ja imam vere u više sudove Pakistana, kada stigne pravosnažna presuda, sigurna sam da će biti pravedna i da se ništa loše neće dogoditi" - rekla je Vina.

OVDE pročitajte priču Džoan Kolins - Silovana sa 17 godina od strane čoveka za koga se kasnije udala!

http://www.youtube.com/watch?v=o9TR6j-jTnY#t=89
Gilgitu vlast podeljena između Indije i Pakistana,

Inače, slične scene su se već emitovale na pakistanskim televizijama i nije bilo negativnih reakcija, pa je javnost podeljena - jedni veruju da iza slučaja stoji vojska, koja želi da pobedi u borbi protiv bogohuljenja, a drugi da je Vina Malik to i zaslužila, jer je već razbesnela javnost kada se 2011. godina fotografisala za muški magazin potpuno naga.

Glumica tvrdi da je na snimanju nosila donji veš, koji je izbrisan u fotošopu, ali joj u to nije poverovala ni porodica, već je se odrekla zbog sramote koju im je nanela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs