Raskošno

Zdravko Čolić gradi kuću na Zlatiboru: Trospratna vila u srcu prirode!

Na nagovor prijatelja pevač je kupio plac sa predivnim pogledom, ušuškan u visoke borove, a već je urađen i arhitekstonski plan vile
Šuška se
13:22h
Zdravko Čolić gradi kuću na Zlatiboru: Trospratna vila u srcu prirode!
Foto: Kurir

Pevačka zvezda Zdravko Čolić još jednom je potvrdio da je veliki radoholičar, pa se tako, pored priprema za koncerte u „Kombank areni“, bavi još i detaljima gradnje kuće na Zlatiboru. Kako „Alo!“ saznaje, Čola je nedavno kupio plac na popularnoj srpskoj planini i odlučio da sagradi vilu od 300 kvadrata u kojoj će uživati sa porodicom nakon napornih nastupa.

"Arhitektonski plan je urađen pre nekoliko dana, a izgradnja treba da počne uskoro. Cela unutrašnjost kuće biće savremeno opremljena, dok će eksterijer biti u etnostilu kako bi se uklopila u ambijent" - kaže dobro obavešteni izvor i nastavlja:

Šta je Zdravko rekao o imitaciji Baneta Mojićevića, pročitajte OVDE - Pevač je oduševljen!"Zdravko je na nagovor prijatelja kupio plac koji mu se odmah dopao jer je ljubitelj prirode. Visoko borovo drveće kojim je plac okružen i divan pogled samo su dodatno doprineli da se Čola odluči upravo za ovu lokaciju. Svi koji dobro poznaju Čolića upoznati su sa tim da vrlo često boravi na planini, uživajući u čistom vazduhu i dugim šetnjama.

Ako sve bude išlo po planu, izgradnja kuće počeće uskoro, a sam finiš očekuje se sredinom leta, kada pop zvezda sa suprugom Aleksandrom i ćerkicama Uniom i Larom planira da napravi druženje sa prijateljima. Veoma lepa, pravilna parcela, sa izvrsnim pogledom na okolinu, biće pravo uživanje za celu porodicu. Inače, kuća će biti na tri nivoa i svaka soba će imati zasebno kupatilo.

OVDE pogledajte kako izgleda kada se ceo stan smesti u plakar - Nećete verovati šta sve može da stane u 8 kvadratnih metara!

U prizemlju će biti veliki dnevni boravak sa trpezarijom, koji će biti u potpunosti urađen od drveta i kamena, a u planu je i veliki kamin" - ispričao je izvor koji je odlično upućen u celu priču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs