Boem

Aco Pejović priznao: Nije mi strano da se okrenem za lepom ženom!

To što me bije glas da sam ženskaroš, verovatno je zbog burnog momačkog života, ali i danas mi laska kad mi kažu da me žene vole, kaže pevač
Šuška se
10:20h Autor:
Aco Pejović priznao: Nije mi strano da se okrenem za lepom ženom!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevač Aco Pejović (44) priznaje da je bilo i uspona i padova u braku sa suprugom Biljanom.

"Boem sam, nije mi strano da se okrenem za lepom ženom. A to što me bije glas da sam ženskaroš, verovatno je zbog burnog momačkog života, ali i danas mi laska kad mi kažu da me žene vole", kaže Aco.

Zašto Aco nije čestitao rođenje sina Novaku Đokoviću pročitajte OVDE.

Koliko daleko je išao, pevač nije spreman javno da govori, a ističe da uprkos svemu sa suprugom ima odnos pun ljubavi. On je svojoj dragoj poklonio pesmu kojom joj zahvaljuje za sve što je postigao i traži oproštaj za sve grehe.

"Mojoj Biljani dugujem sve, baš kao u pesmi kojoj sam joj poklonio. A svi smo negde grešni. Pesmom joj zahvaljujem za svih 20 godina koje smo prošli zajedno, u kojima sam često putovao i retko bio kod kuće. Pesmom sam pokušao da se iskupim za neke svoje greške i zahvalim joj za svu ljubav i razumevanje", objasnio je Aco.

On napominje da je za njega porodica svetinja i da nikada nije doveo u pitanje svoj brak, koliko god da je bio odsutan i da je udovoljavao sebi.

Aco želi četvrto dete. OVDE saznajte više o tome.

"Porodica mi je apsolutno na prvom mestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razume. Uz nju sam uspeo da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu koja je, uz brigu o kući i podizanje dece, uspela i da izgradi karijeru", zaključuje Pejović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs