Velelepni zamak u Ebenfurtu

Dragana Mirković: U dvorcu pravim muzej sa svim mojim nagradama!

Pevačica je odlučila da jednu prostoriju svog austrijskog dvorca pretvori u muzej. Naime, Dragana planira da deo zdanja bude dostupan turistima, koji će moći da se upoznaju sa njenim radom
Šuška se 05.11.2014. - 11:25h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Dragana Mirković rešila je da jedan deo dvorca pretvori u muzej koji će biti posvećen njoj i njenoj tridesetogodišnjoj uspešnoj karijeri.

 

Radovi na njenom velelepnom zdanju u Ebenfurtu, mestu udaljenom tridesetak kilometara od Beča, privode se kraju, neke prostorije su dobile novo ruho, pa pevačica sa suprugom Tonijem Bijelićem sve više vremena provodi u njemu, prenosi Kurir.

 

Šta je Čola rekao o nedavno održanom Draganinom koncertu u Beogradu pročitajte OVDE.

"Danas me je obradovalo kad sam videla da su radnici u potpunosti sredili sat na tornju. Otkako smo stavili svih 250 novih prozora, sproveli struju, vodu i kanalizaciju u celom dvorcu, može se reći da je najteži deo posla obavljen", ispričala je Dragana ekipi magazina Kozmo iz Austrije.

 

Mirkovićeva je odlučila da jednu prostoriju pretvori u muzej. Naime, Dragana planira da deo dvorca bude dostupan turistima, a ovaj izložbeni prostor će svakako biti otvoren za svakog ko želi da se upozna s njenim radom.

 

Kako je Dragana sa kolegama proslavila uspešan beogradski koncert pogledajte OVDE.

 

"Biće tu muzej sa svim mojim nagradama i pločama. Moram priznati da sam zahvaljujući Austriji i Austrijancima shvatila koliko je moja karijera u stvari impresivna. Kad sam došla u Beč, nisam ni slutila da će Austrijanci tako reagovati na moju karijeru. Zahvalna sam Austriji, i kao državi i kao društvu u celini. Primili su me raširenih ruku, i to im nikad neću zaboraviti", istakla je pevačica.

 

A kako izgleda Draganin dvorac pogledajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...