Urođeni deformitet

Od rođenja trpi užasne bolove: Pevačica se operisala, konačno se oseća bolje!

To je problem od rođenja koji je sada došao na red. Dobro sam, danas mi je prvi dan bez štaka, uredno vežbam i sve će biti u redu, rekla je Dragana
Celebrities
20:34h Autor:
Od rođenja trpi užasne bolove: Pevačica se operisala, konačno se oseća bolje!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Dragana Mirković se uspešno oporavlja posle operacije kuka, koju je nedavno imala u Beču zbog problema s urođenom displazijom. Folk zvezda je juče prvi put posle duže pauze uspela da hoda bez štaka.

Pevačica je godinama trpela bolove u kuku, koji su nekad bili toliko jaki da nije mogla da stoji, sedi i hoda. Problem je postajao sve veći, pa je na kraju morala da se podvrgne zahtevnoj operaciji, kojom joj je zamenjen levi kuk.

Dragana se sada oseća dobro, što je i potvrdila za Kurir.

"To je problem od rođenja koji je sada došao na red. Dobro sam, danas mi je prvi dan bez štaka, uredno vežbam i sve će biti u redu. Nisam htela da se piše o ovome jer ne volim patetične naslove u novinama, ali eto, nekako se saznalo", kratko je poručila Mirkovićeva.

Da pevačica od rođenja ima ozbiljnih zdravstvenih problema, donedavno niko nije znao jer Dragana nije htela da o tome priča u javnosti. Tek sada je otkrila da je sa samo godinu dana imala operaciju u Beogradu i da je ceo život znala da će kuk morati da zameni veštačkim.

Naučnik uspeo da dokaže: Vaš mesec rođenja donosi ove bolesti!

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs