Pevala četiri sata pred 20.000 fanova

Dragana Mirković sa kolegama proslavila uspešan koncert: Provod do zore! (FOTO)

Kad sam videla sve te ljude ispred sebe, u meni se dogodio tornado i na ostalo sam zaboravila. Publika je moja snaga, a ja sam veoma srećna žena, rekla je Dragana
Vip priča
22:22h Autor:
Dragana Mirković sa kolegama proslavila uspešan koncert: Provod do zore! (FOTO)
Foto: Kurir: Damir Dervišagić

Dragana Mirković je koncertom koji je održala u petak u Kombank areni zadala domaći zadatak mnogim kolegama.

Četiri sata pevačica je pevala pred 20.000 svojih fanova. Posle sjajnog druženja sa publikom, Mirkovićeva je sa kolegama proslavila veliki uspeh. Ona ih je ugostila u jednom hotelu i sa njima se provodila do zore.

Došli su Zorica Brunclik i Kemiš, Tanja Savić s mužem Dušanom, Viki i Taške, Bit strit i još mnogi koji su bili i u Areni. Ono što je zanimljivo je da je u jednoj od loža sedeo i Zdravko Čolić.

"Počastvovana sam Čolinim dolaskom i jedva čekam da ga vidim. Nisam očekivala da će doći. Čula sam da Karleuša nije sela. Mnogi su od srca došli da me podrže. Bila je tu i Zorica Brunclik, sa kojom su neki pokušali da me posvađaju. Vidite, sve je u redu", rekla nam je Dragana samo sat vremena po silasku sa bine.

Dragana Mirković počela da se useljava u dvorac - OVDE pogledajte!

Ona je otkrila da joj nije bilo baš lako na koncertu.

"Poslednjih sat vremena me je baš bolela kičma, ali nema veze. Kad sam videla sve te ljude ispred sebe, u meni se dogodio tornado i na sve drugo sam zaboravila. Publika je moja snaga, a ja sam veoma srećna žena".

Dragani je prvi na uspehu čestitao suprug Toni Bijelić.

"Poljubio me je i onda pružio ruku i rekao „čestitam ljubavi, najbolja si na svetu“, s ponosom je istakla pevačica koja se već sutra vraća u Beč, gde će se posvetiti svojoj deci.

Preostale fotografije pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs