Konačno

Čarli Šin ponovo u Dva i po muškarca?

Iako je nakon niza svađa sa scenaristima popularni glumac izbačen iz serije, čelnici humorističkog ostvarenja voljni su da mu pruže priliku da se vrati u poslenjoj sezoni
Šuška se 31.10.2014. - 21:59h Autor: Kurir
Foto: Beta / AP

Glumac Čarli Šin mogao bi ponovo da zaigra u seriji "Dva i po muškarca". Glumac, koji je izbačen iz serije u martu 2011. godine, nakon niza svađa sa scenaristima i producentima CBS-a sada tvrdi da su kreatori serije "otvoreni" za predlog da se pojavi u završnici serije.

 

Zašto je Čarli Šin raskinuo veridbu sa porno glumicom, pročitajte OVDE.

 

"Definitivno bih to uradio. Ako me budu želeli, ja ću se pojaviti. Dugujem i sebi i gledaocima neku vrstu završetka", rekao je Čarli, a prenosi britanski Independent dodajući da njegov povratak i te kako ima smisla.

 

Na pitanje kako bi se njegov lik ponovo vratio u seriju imajući u vidu činjenicu da je ubijen, Šin je dogovorio da ima sjajnu ideju, ali da ne želi da je oda.

 

Kako je istakao na kraju, kreatori serije znaju da on želi da se vrati, a on zna da su oni "otvoreni" za tu ideju i da je dovoljan samo jedan sastanak kako bi se dogovorili o svemu.

 

OVDE pogledajte snimak kako je Čarli Šin pijan pokazivao tetovaže nepoznatim ljudima!

 

Dvanaesta i poslednja sezona "Dva i po muškarca" već je počela da se prikazuje u SAD. Nakon što je Čarli Šin izbačen iz serije, njegovo mesto zauzeo je Ešton Kučer.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...