Već se zna

Zvezde ugovorile nastupe za doček Nove godine: Ceca peva u Beogradu!

Seka Aleksić pevaće u Čikagu, dok će Aca Lukas najluđu noć provesti radno u Švajcarskoj
Šuška se
19:26h Autor:
Zvezde ugovorile nastupe za doček Nove godine: Ceca peva u Beogradu!
Foto: Kurir

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pevaće za doček Nove 2015. godine u Beogradu.

Za razliku od prošle, kad je folk zvezda u susret 2014-oj godini nastupala ispred Skupštine potpuno besplatno, kako je izjavljivala, iz ljubavi prema svom narodu, ove godine će svoj koncert ipak naplatiti. I to 50.000 evra!

Ko je jedini muškarac koji je ostavio pečat na Cecu Ražnatović, pročitajte OVDE."Ceca će za Novu godinu zabavljati goste u jednom centru na Novom Beogradu. Ona je ugovorila i cenu nastupa od 50.000 evra. Kako je veoma angažovana kao član žirija u šouu „Pinkove zvezde“, nije želela neku udaljeniju destinaciju, već da bude što bliže kući. Ražnatovićeva je, inače, praktikovala da najluđu noć provede u krugu porodice, pa uglavnom nije ni nastupala za praznike. Međutim, nakon što je prošle godine napravila izuzetak i priredila besplatan spektakl na otvorenom u srpskoj prestonici, rešila je da opet isprati staru godinu radno, ali da nešto i zaradi" - otkriva izvor blizak pevačici.

OVDE saznajte šta Ceca misli o novoj snajki!

Pozvali smo Cecu, koja nam je potvrdila da smo na pravom tragu:

"Ne mogu ništa tačno da vam kažem jer su pregovori u toku. Za sada još ništa nije zvanično. Šta, već pričaju i o ceni?! Gluposti" - rekla je pevačica za Kurir.

I ostale velike zvezde već uveliko zadovoljno trljaju ruke jer su ugovorile novogodišnje tezge. Osim Cece, Goran Bregović zna gde će biti u novogodišnjoj noći. On će svirati u Budvi i to za 100.000 evra, Seka Aleksić putuje u Čikago, a za jednu noć pevanja inkasiraće 40.000 evra. Sa druge strane, Aca Lukas za doček putuje u Švajcarsku, gde će zaraditi 30.000 evra, dok će se Miroslav Ilić družiti s gostima Kopaonika, za šta će dobiti takođe 30.000 evra.

A kako se Novak Đoković zahvalio Miroslavu Iliću što mu je pevao na svadbi, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs