SPREMITE SE NA VREME

Praznično radno vreme: Ovako će raditi apoteke, prodavnice i pošte u Beogradu!

Prvi dan nove 2020. godine biće neradan za uslužne objekte širom prestonice, dežuraće samo pojedine apoteke u centru grada i filijala Pošte u Takovskoj ulici

Vesti
14:19h Autor:
Praznično radno vreme: Ovako će raditi apoteke, prodavnice i pošte u Beogradu!
Foto: Profimedia

Vest kojoj će se svi vozači oobradovati je da će parkiranje biti bespaltno 1. i 2.

Prodavnice i tržni centri

Većina prodavnica u utorak, 31. decembra će raditi do 18 sati. U sredu, 1. januara, većina prodavnica biće zatvorena. Od 2. janura nastavljaju sa uobičajenim radnim vremenom.

Pošta

31. decembra Glavna pošta u Takovskoj ulici će dežurati cele noći, dok će ostale raditi do 17 časova. 1. januara će raditi samo Glavna pošta, dok će narednog dana do 15 sati biti otvoreni šalteri ekspoziture u Savskoj ulici, a u TC "Stadion", "Novi Merkator", "Big fešn" i u "Šopiju" u Borči do 19 sati.

Vremenska prognoza za prvi dan 2020: Mraz, hladnoća, minus u celoj Srbiji

foto: Beta

Parking i prevoz

Gradski prevoz će 1. i 2. januara saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

JKP "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih praznika, tačnije 1. i 2. januara, ali i u novogodišnjoj noći. U istom periodu biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u Takovskoj, Mileševskoj i Kraljice Marije. Javne garaže biće neprekidno otvorene tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate.

Dežurne apoteke

Ukupno pet apoteka "Beograd" će, kao i ranijih godina 1. i 2. januara primati kupce 24 časa. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Ulici dr Đorđa Kovačevića 27. Skraćeno radno vreme, u prvim danima nove godine do 18 sati imaće apoteke "Palilula" u Knez Danilovoj, "Braće Kovača" u Krivaločkoj, "Đuro Đaković" u Majke Kujundžić na Zvezdari, u Batajnici i Ulici majora Zorana Radosavljevića. Kao i apoteka "Beograd" u Obrenovcu i Mladenovcu.

Zbog novogodišnjih praznika, izmena režima javnog prevoza u Beogradu: Ove ulice će biti zatvorene!

foto: Profimedia

Pijace

Zelene pijace u utorak će raditi od 6 do 19 časova, dok će većina 1. januara biti zatvorena. Skraćeno radno vreme do 13 časova u sredu 1. januara će imati pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode", "Palilula" i "Dušanovac". Planirano je da 2. januara sve zelene pijace rade od 6 do 13 časova. Otvoreni tržni centar - Novi Beograd neće raditi prvoa dana januara, kao ni cvetna pijaca u TC "Krnjača".

Luda žurka za doček 2020. ispred Doma Narodne skupštine: Evo ko će zabavljati Beograđane

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs