A na početku su joj se smejali

Viktorija Bekam najuspešnija preduzetnica Velike Britanije: Bogatstvo procenjeno na 210 miliona!

Modna kreatorka odnela je prvo mesto na listi poslovnog magazina jer je brend pretvorila u poslovno carstvo sa rastom prihoda od skoro 3.000 odsto
Šuška se
10:34h Autor:
Viktorija Bekam najuspešnija preduzetnica Velike Britanije: Bogatstvo procenjeno na 210 miliona!
Foto: Reuters

Iako joj se na početku modne karijere većina podsmevala, Viktorija Bekam je sada proglašena najuspešnijom preduzetnicom Velike Britanije!

A ko je proglašen za najuticajniju ženu Londona, saznajte OVDE.

Modnoj kreatorki je priznanje dodelio poslovni magazin Management Today, jer je svoj modni brend pretvorila u poslovno carstvo vredno 30 miliona funti, postigavši rast od 2.900 odsto u poslednjih pet godina.

"Ona je napravila pravi posao, ima talenta i dobar nos za posao" – objašnjavaju iz magazina i otkrivaju da je lista sastavljena prema rastu poslovanja, uz podatke o bogatstvu samog preduzetnika.

Smatra se da Viktorija Bekam poseduje bogatstvo od 210 miliona funti, a od kad je 2008. godine pokrenula modnu marku, broj zaposlenih povećala je za 3.233 odsto!

Zaljubljeni kao prvog dana - Kako su se Viktorija i Dejvid Bekam proveli na promociji njegovog viskija, pogledajte OVDE.

"Prvi put osećala sam se poznatom, sada se osećam uspešnom" - rekla je nedavno Viktorija, komentarišući svoj poslovni uspeh.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs