Posle skoro mesec dana od svadbe

Zabava se nastavlja: Roditelji Klunijeve neveste pripremili novo slavlje za mladence!

Ramzi i Baria Alamudin vas pozivaju da zajedno proslavimo brak Amal Alamudin i Džordža Klunija, piše na pozivnici za goste
Šuška se
00:44h Autor:
Zabava se nastavlja: Roditelji Klunijeve neveste pripremili novo slavlje za mladence!
Foto: Reuters

Taman kad smo pomislili da se završilo višednevno svadbeno veselje Džordža Klunija i Amal Alamudin, eto novog iznenađenja.

Naime, roditelji Klunijeve neveste poslali su pozivnice za fensi večeru u čast njihovog venčanja, i to skoro mesec dana nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno "da", prenosi Hafington Post.

OVDE pogledajte kako je izgledalo prvo pojavljivanje mladenaca sa burmama na ruci u Veneciji.

Ramzi i Baria Alamudin

biće domaćini glamurozne večere u luksuznom Danesfield House hotelu i spa centru, u seoskoj idili Bakingemšira, u subotu veče, 25. oktobra.

Neverovatna nekretnina iz 17. veka pretvorena je u luksuzan hotel u čijem sklopu se nalaze raskošni vrtovi na površini od 65 hektara sa kojih se pruža izvanredan pogled na reku Temzu i Čiltern brda.

Klunijev otac govorom ostavio sve bez teksta - više saznajte OVDE.

Na pozivnici za događaj piše: "Ramzi i Baria Alamudin vas pozivaju da zajedno proslavimo brak Amal Alamudin i Džordža Klunija. Pridružite nam se u subotu, 25. oktobra, u 20 časova, u Danesfield House hotelu u gradu Marlou na Temzi. Molimo vas, potvrdite svoj dolazak do 10. oktobra". Kopiju pozivnice poseduje portal E! News.

Amal je proglašena za najuticajniju ženu Londona - više o tome saznajte OVDE.

Ovo će biti sjajna prilika za Amal i Džordža koji su zbog obaveza bili razdvojeni jedno vreme.

Nakon venčanja, Džordž je leteo u Njujork povodom promocije svog novog filma "Tomorrowland", dok je Amal boravila u Atini gde je grčke zvaničnike savetovala kako da iz Velike Britanije vrate partenonske mermerne frizove i skulpture.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs