Otkrila

Ceca: Jedino je Arkan ostavio pečat na mene!

Odrasla sam uz moga muža i on me je formirao kao ličnost, ostali nisu ostavili nikakav pečat. Svi su hteli da me menjaju, ali ja sam formirana ličnost, rekla je Ceca
Šuška se 18.10.2014. - 19:56h Autor: Kurir
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da nijedan muškarac u njenom životu njie ostavio na nju pečat sem njenog muža Arkana.

 

"Odrasla sam uz moga muža i on me je formirao kao ličnost, ostali nisu ostavili nikakav pečat. Svi su hteli da me menjaju, ali ja sam formirana ličnost. Uvek sam bila za kompromise i na neki vid popuštanja, pa sad zavisi koliko si zaljubljen", rekla je Ceca u emisiji Magazin In.

 

Srpska diva je rekla i da bi rado zvocala kao što zvocaju žene, ali da nema kome. Dodala je i da njen sin Veljko Ražnatović, koji sa 17 godina osvaja srca tinejdžerki, nije mamin sin i da ga ne vaspitava da bude edipovac.

 

OVDE pogledajte kako je Ceca izgledala na Storijevoj žurki, ali i ostale poznate ličnosti.

 

"On ne može da se ne sviđa devojčicama jer sam ga vaspitala da bude džentlmen, da bude nežan sa devojčicama jer je on i odrastao uz žene. Nisam htela da bude edipovac, već da bude momak sa manirima. Vaspitala sam ga da bude pravi muškarac kao što je bio njegov otac", rekla je Ceca, koja je otkrila da njen sin nema devojku.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...