Žena koja dominira

Amal Alamudin proglašena za najuticajniju ženu Londona: Bolje kotirana od Viktorije Bekam!

Amal koja je prošle nedelje promenila prezime, postavši Amal Kluni, najbolje je kotirana žena na listi magazina London Evening Standard. Mesto u top 10 joj pravi samo još jedna dama, i to modna ikona Viktorija Bekam
Vip priča
15:58h Autor:
Amal Alamudin proglašena za najuticajniju ženu Londona: Bolje kotirana od Viktorije Bekam!
Foto: Reuters

Amal Alamudin može slobodno ovu godinu da proglasi najboljom do sada!

Zgodna advokatica koja se pre nekoliko nedelja udala za holivudskog glumca Džordža Klunija (53) i to na ekstravagantnom venčanju koje je trajalo puna četiri dana u romantičnoj Veneciji, proglašena je za najuticajniju ženu u Londonu, prenosi Elle.rs.

Kako je Amal smršala pomoću spreja neposredno pred venčanje, saznajete OVDE.

Tridesetšestogodišnja crnka koja se prekjuče vratila iz Atine u kojoj se susrela sa zvaničnicima grčke Vlade koji su je angažovali kao specijalnog savetnika koji će im pomoći da povrate svoja antička blaga, odnosno kolekciju mramornih spomenika sa Partenona (Elgin Marbles), nalazi se na 4. mestu najuticajnijih osoba u Londonu - iza Džordža Ozborna, Borisa Džonsona (gradonačelnik Londona) i Demisa Hasabisa.

OVDE saznajte pet tajni lepote Amal Alamudin - za besprekoran i prefinjen izgled.

Na listi koju je objavio London Evening Standard, visoko kotirana je i britanska dizajnerka Viktorija Bekam, kao i Malala Jusafzai (dobitnica Nobelove nagrade) i pevačica Kejt Buš.

OVDE saznajte kojih 7 principa Viktorije Bekam bi trebalo svaka žena da se pridržava.

Ovu vest Amal je saznala čim je sletela na londonski aerodrom Heathrow, stilizovana u perfektan dvodelni kostim Oscara de la Rente.

Amal (36) i Viktorija Bekam (40) su tako uspele da se bolje kotiraju od britanskog premijera Dejvida Kamerona i naučnika Stivena Hokinga koji nisu uspeli da obezbede ni mesto u top 20.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs