Raskošne rezidencije dostupne turistima sa dubokim džepom

Provedite leto u vili Leonarda Dikaprija ili Brusa Vilisa

Ukoliko maštate da provedete godišnji odmor u vili Leonarda Dikaprija, Brusa Vilisa ili neke druge zvezde, sada je to moguće, pod uslovom da imate dovoljno dubok džep
Šuška se
01:02h Autor:
Provedite leto u vili Leonarda Dikaprija ili Brusa Vilisa
Foto: Fonet

Pojedine slavne ličnosti odlučile su da ovog leta iznajme turistima svoje raskošne rezidencije, verovatno kako bi poboljšale svoje finansije.

Dikaprio (Leonardo DiCaprio), kog smo nedavno imali priliku da vidimo u rimejku Velikog Getsbija i koji će se uskoro pojaviti u filmu Vuk sa Vol strita, iznajmljuje vilu, koja se nalazi na čuvenoj kalifornijskoj plaži Malibu, za sumu od 76.000 do 150.000 dolara dnevno, u zavisnosti od dužine boravka.

Sa brojnim parkovima, privatnim pristupom moru, spa centrom, teniskim terenima, sportskim salama i bioskopom, ova kuća deluje kao pravi raj na zemlji.

Vila Brusa Vilisa (Bruce Willis) - u kojoj se zvezda serijala Umri mušlki oženio, iznajmljuje se za oko 20.000 dolara dnevno.

Ako više volite da se osamite daleko od letnjih gužvi, na raspolaganju vam stoji privatno ostrvo Ričarda Brensona.

Ostrvo Neker, koje se prostire na 74 hektara i nalazi se u sklopu Devičanskih ostrva, može se iznajmiti od septembra za 63.000 dolara za noć, a u cenu je uključen pun pansion i tim od 60 osoba koji gostima stoji na raspolaganju.

Među ostalim poznatim ličnostima koje su rešile da ustupe svoj skromni dom su glumac Orlando Blum (Orlando Bloom) i manekenka Miranda Ker, reditelj Stiven Spilberg kao i bivši Džejms Bond, Pirs Brosnan (Pierce Brosnan).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs