Nezgoda

Rada Manojlović doživela nervni slom u Cirihu

Rada Manojlović otputovala je u Cirih kako bi nastupala, međutim, došlo je do nemilog događaja zbog kojeg pevačica nije znala šta da učini
Šuška se
22:28h Autor:
Rada Manojlović doživela nervni slom u Cirihu
Foto: Kurir Arhiva

Maler koji je poterao pevačicu Radmilu Manojlović doveo je potpunog ludila u Cirihu, kada je na aerodromu uzela tuđi kofer umesto svog.

Da stvarnost bude gora, ona je to shvatila tek kada je došla u hotel, jer su model i aplikacije na koferu bile identične, a kada je uvidela da nema šta da obuče, doživela je pravi nervni slom.

- Ona je bila van sebe kada je u hotelu otvorila kofer i videla dečje stvari. Počela je da histeriše i nije znala šta da radi jer je do nastupa imala samo tri sata. Čak se u jednom trenutku i rasplakala, jer nije znala kako da reši problem. Koliko je bila sluđena, počela je na srpskom da objašnjava recepcionerima šta se desilo. Kada su je smirili i shvatili u čemu je problem, odahnuli su jer su mislili da je nešto ozbiljnije - izjavio je izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da je Rada odmah angažovala ljude da joj nađu garderobu.

- Ubrzo su kontaktirali sa ljudima na aerodromu kako bi našli putnika aviona sa identičnim koferom, dok je Rada dala novac jednoj od devojaka da ode da joj kupi haljinu u njenoj veličini, a ona se zatim sa organizatorima diskoteke dogovarala oko detalja. Dok sam ja bila u hotelu, još uvek nisu našli pravog vlasnika kofera koji je Rada uzela jer nije bilo oznake, a ni ona svoj nije obeležila - kaže naš izvor sa lica mesta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs