Mirnim putem

Sporazumni razvod: Snežana Dakić i njen muž se rastaju kao prijatelji!

Nakon deset godina zajedničkog života, bračni par Mikić razvodi se mirnim putem i mole javnost da poštuju njihovu privatnost
Šuška se
19:02h Autor:
Sporazumni razvod: Snežana Dakić i njen muž se rastaju kao prijatelji!
Foto: Kurir

Snežana Dakić i Vladimir Mikić razvode se posle 10 godina braka, a kako kažu, rastali su se kao prijatelji.

Iako se pronela vest da je razlog njihovog razvoda neverstvo, par je u zajedničkom saopštenju demantovao takve glasine, objasnivši da su se rastali jer je došlo do mimoilaženja u mnogim životnim stavovima.

"Posle deset godina zajedničkog života i braka Snežana Dakić Mikić i Vladimir Mikić odlučili su da se sporazumno razvedu. Razlog nije preljuba ni sa jedne strane, niti bilo kakav krupan razlog vredan medijske pažnje, već su se vremenom njihovi stavovi prema mnogim pitanjima razišli, što je ugrozilo međusobnu ljubav i život u zajednici.

Njihova osmogodišnja ćerka Laura nastaviće da živi s majkom u stanu u kom je porodica i do sada živela, a o njenoj dobrobiti zajedno će se brinuti oba roditelja. Inače, poslednjih nekoliko meseci par ne živi zajedno" - stoji u saopštenju advokata Vlatka Skulovića, koji je zamolio da se u javnosti poštuje privatnost:

Kako razvod roditelja utiče na decu, saznajte OVDE.

"Vladimir i Snežana mole novinare, poznanike i prijatelje da se uzdrže od komentara i spekulacija i da poštuju privatnost, kako bi se ovaj težak period za čitavu porodicu prebrodio bez povreda ličnosti i duševnog bola.U saopštenju se navodi i da par o razvodu neće davati više objašnjenja, niti intervjue i da će nastaviti da živi u prijateljskim odnosima, koje razvod nije narušio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs