Mama stalno na putu

Velika tajna: Sin Kristijana Ronalda još ne zna ko mu je majka!

Veruje se da je dečaka rodila surogat majka, a kada mališan pita za nju, kažu mu da je na putu, pa je mali Kristijaninjo prestao da zapitkuje
Šuška se
20:04h
Velika tajna: Sin Kristijana Ronalda još ne zna ko mu je majka!
Foto: Facebook

Dešava se da se ponekad ne zna ko je otac deteta, ali, u slučaju Kristijana Ronalda, nije poznato ko je majka njegovog četvorogodišnjeg sina!

Naime, Kristijano Junior još uvek nema ni predstavu ko je njegova majka i stalno je postavljao isto pitanje, dok mu tetka Elma, sestra čuvenog fudbalera, nije rekla da prestane sa zapitkivanjem.

Kako je Kristijano Ronaldo proslavljao titulu sa Irinom Šajk, pogledajte OVDE.

Veruje se da je dečaka rodila surogat majka.

"Jednom smo mu rekli da je mama u raju, ali moj brat i mama su mi rekli da to više ne govorim. Sada mu govorimo da je mama na putu i on više ne pita" - kaže Elma.

Pitanja o majci malog Kristijaninja počela su prošle nedelje, kada majka fudbalera, Dolores Aveiro, objavila zvaničnu biografiju u kojoj je otkrila da je putovala 2010. godine u Ameriku, kako bi dovela dečaka u Španiju.Ona kaže da joj je sin tada poručio da se nikada neće znati ko je žena koja mu je rodila sina.

Dolores živi u Madridu sa sinom i pomaže mu da odgaji dečaka. Paulo Sosa Kosta, koji je napisao njenu biografiju, napomenuo je da će se Ronaldo možda oženiti svojom devojkom, Irinom Šajk.

"Dolores zna da će se on oženiti pre ili kasnije."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs