Bogata

Moćne žene šoubiznisa: Žizel Bundšen zarađuje više od 127.000 dolara dnevno!

Brazilska lepotica nalazi se na 56. mestu na listi najmoćnijih predstavnika šou biznisa, a procenjuje se da je od 2001. godine zaradila skoro 500 miliona dolara
Šuška se
15:24h
Moćne žene šoubiznisa: Žizel Bundšen zarađuje više od 127.000 dolara dnevno!
Foto: AP

Prva na listi od 100 najmoćnijih ljudi šoubiznisa je Bijonse. Možete li da zamislite koliko pevačica zarađuje, kada se, sa druge strane, manekenka Žizel Bundšen nalazi na 56. mestu te liste, a dnevno zarađuje preko 127 hiljada dolara!

Prema magazinu koji je objavio pomenutu listu, Žizel je najmoćnija manekenka na svetu i jedina žena poreklom iz Brazila na toj listi.

A tajne dobrog izgleda brazilskih lepotica saznajte OVDE!

Na listi koju je objavio jedan od najuticajnijih poslovnih magazina na svetu, Žizel je po zaradi prestigla i fudbalera Ronalda Luisa Nazarija de Limu, a njeno bogatstvo je navodno procenjeno kao duplo veće od njegovog! Procenjuje se da je u proteklih godinu dana lepa manekenka zaradila skoro 47 miliona dolara.

Inače, Žizel je 2004. godine pauzirala sa manekenstvom, ali je čak i te godine nekako uspela da zaradi više od 100 miliona dolara!

Nije ni za Žizel Bundšen uvek sve idealno! Šta joj se dogodilo na snimanju, pročitajte OVDE.

Ovo i ne treba da čudi, obzirom da je lepa Žizel zaštitno lice vrhunskih brendova, a ima i ugovore sa najprestižnijim modnim kućama i kozmetičkim kompanijama.

Magazin koji je objavio listu prati Žizel Bundšen još od 2001. godine, a procenjeno je da je od tada zaradila skoro 500 miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs