Gotovo

Oprostio se od publike: Elton Džon stavlja tačku na muzičku karijeru!

Legendarni pevač odlučio je da se posveti svojoj porodici
Šuška se
17:30h Autor:
Oprostio se od publike: Elton Džon stavlja tačku na muzičku karijeru!
Foto: Beta

Legendarni britanski muzičar, Elton Džon, je nakon gotovo pet decenija karijere odlučio da se oprosti od muzike! Ovu odluku doneo je jer želi da se posveti svojoj porodici.

Na koncertu koji je održao u utorak u francuskom gradu Karkasonu, Džon je otpevavši svoj čuveni hit "Candle In The Wind" poručio iznenađenoj publici:

"Nema više koncerata, nema više muzike, nema više pesama!"

Prema pisanju stranih medija, šezdesetsedmogodišnji pevač želi da provede više vremena sa svojim sinovima, dvogodišnjim Zakarijem i sedmomesečnim Elajdžom.

Šokantnu izjavu Eltona Džona pročitajte OVDE.

U slučaju da ne promeni odluku, njegov poslednji, 31. studijski album biće "The Driving Board", koji je objavljen u septembru prošle godine. Pre nego što se oprosti od publike, ostaje mu da održi još devet koncerata u okviru aktuelne turneje, koju završava 22. novembra.

Od početka sedamdesetih godina, kada je izdao svoj prvi album, prodao je više od 350 miliona nosača zvuka u svetu i zauzeo drugo mesto po broju prodatih solo albuma u istoriji muzike, odmah iza Majkla Džeksona.

Tokom karijere održao je više od tri hiljade nastupa, a dobitnik je i ogromnog broja nagrada: 18 Brit trofeja, šest Gremija, 14 Tonija i jednog Oskara, kog je osvojio 1995. godine za originalnu pesmu za animirani film Lion King.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs