Novi intervju proslavljene Nemice

Dajan Kruger: uspeh na ljubavnom polju duguje terapeutu

Popularna glumica je većinu intervjua u prestižnom magazinu Marie Claire posvetila priči o tome koliko joj je terapija pomogla u svakom delu života, posebno u vezi sa glumcem iz serije Dawson's Creek
Šuška se
08:10h
Dajan Kruger: uspeh na ljubavnom polju duguje terapeutu

Avgustovsko izdanje magazina Marie Claire krasi 36-godišnja lepotica iz Nemačke, Dajan Kruger (Diane Kruger ). Osim što spada među najlepše i najvoljenije plavuše Holivuda, Dajan je 6 godina u vezi sa zgodnim glumcem Džošuom Džeksonom (Joshua Jackson i). Par spada u najskladnije, najatrktivnije i najbolje obučene parove šou biznisa, a u novom intervjuu Dajan je otkrila tajnu svog, ali i života sa glumcem koji se proslavio u seriji Dawson's Creek.

Dajan veruje da su sve veze teške. Osim osećanja, koja su ključ svake veze, Krugerova i Džekson redovno idu na terapije za parove. I ne samo to. Glumica i manekenka smatra da dobar deo svog uspeha duguje upravo svom terapeutu. O samoj terapiji kaže da ne misli da je to traženje pomoći, već način da se poboljša život.

U istom intrevjuu za prestižni Marie Claire, Krugerova kaže kako je sa 30 misila da sve za, jer je proputovala svet, tečno govori 3 jezika i ima uspešnu karijeru. Sada veruje da tada ništa nije znala, te da joj godine donose mudrost.

Dajan Kruger je nakon nekoliko uspešnih modnih kampanja dobila novu, za koju ju je odabrao njen sunardonik Karl Lagerfeld. Ona je novo lice kozmetičke linije Chanel-a.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs