Saznajte

Prvo veče svadbe u znaku maslina: Detalji dekoracije Noletovog i Jeleninog venčanja!

Nisu bili previše komplikovani i tačno su znali šta hoće. Insistirali su na zlatnim stolicama, koje su proteklih dve godine pravi hit u Holivudu. Takve je na svom prvom venčanju s košarkašem Krisom Hemfrisom imala Kim Kardašijan, a krasile su i dodelu Oskara u Los Anđelesu, otkriva blizak izvor
Šuška se 09.07.2014. - 11:59h Autor: Kurir
Foto: Fonet

Prvi reket sveta Novak Đoković ništa nije prepustio slučaju kad je u pitanju njegovo venčanje s Jelenom Ristić.

 

Njihova svadbena ceremonija će trajati dva dana, 9. i 10. jula, na Svetom Stefanu i biće u znaku drveta masline, koje simbolizuje mir, plodnost, izobilje, dugovečnost i snagu, saznje Kurir.

 

Prema rečima Kurirovog izvora koji je upućen u detalje svadbe veka, za koju vlada veliko interesovanje kako domaćih tako i stranih medija, budući mladenci obišli su nekoliko agencija za organizaciju ovakvih događaja, da bi na kraju napravili ugovor s jednom koja će im raditi dekoraciju.

 

OVDE pročitajte kako je Marko Đoković opisao Noletovo ponašanje na dan venčanja.

 

"Nisu bili previše komplikovani i tačno su znali šta hoće. Insistirali su na zlatnim stolicama, koje su proteklih dve godine pravi hit u Holivudu. Takve je na svom prvom venčanju s košarkašem Krisom Hemfrisom imala Kim Kardašijan, a krasile su i dodelu Oskara u Los Anđelesu. Prvo veče svadbe biće u znaku masline jer je to simbolično Božje drvo. Jelena i Novak će s kumovima sedeti za okruglim stolom kroz koji raste veliko drvo masline, staro preko 100 godina. Svi ostali stolovi za 150 zvanica biće dekorisani u tom stilu, pa će se na njima pored cvetnih aranžmana naći i grančice masline, plodovi i kora drveta", navodi Kurirov sagovornik i dodaje da će drugi dan biti u znaku Holivuda.

 

OVDE saznajte ko će zabavljati goste na svadbi veka.

 

"Za drugi dan rezervisane su zlatne stolice. Pored njih tu su i beli baldahini, pa će sve delovati bajkovito. Ljudi koji su zaduženi za dekoraciju u nedelju su već stigli u Crnu Goru i nalaze se na skrivenim lokacijama. Devojke će praviti cvetne aranžmane u hladnjačama u kojima je i do - 20 stepeni Celzijusovih. Njima je rečeno da će cveće na Sveti Stefan uneti u toku noći, kad bude sigurno da nema prolaznika niti paparaca", zaključuje sagovornik.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...