Dar od Boga

Čudotvorna loza s Hilandara: Pomoću nje Sloboda i Vojin dobili bliznakinje

Slobodi je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić preko svojih prijatelja jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, dobili su bliznakinje Veru i Milu, istakao je teolog Miloš Stojković
Vip priča
13:08h Autor:
Čudotvorna loza s Hilandara: Pomoću nje Sloboda i Vojin dobili bliznakinje
Foto: Kurir Arhiva

Teolog Miloš Stojković otkrio šta je pomoglo poznatom glumačkom paru Slobodi Mićalović i Vojinu Ćetkoviću da dobiju dete. On je u emisiji „Opasnice“ na TV Hepi, koju vode Silvija Slamnig i Maja Nikolić, otkrio da se glumica lečila lozom s Hilandara.

"Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze s Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je takođe prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić preko svojih prijatelja jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, dobili su bliznakinje Veru i Milu", istakao je Stojković.

Inače, čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog, koja svake godine bez izuzetka bogato rađa i predstavlja veliko čudo Božje, pomogla je mnogim bračnim parovima da steknu potomstvo, piše Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs