Svekrva istrajna u odluci

Gogi Sekulić zabranjeno da dođe na pomen mužu: Izbrisali njeno ime sa nadgrobne ploče!

Majka Igora Ramovića zabranila je pevačici da prisustvuje jednogodišnjem pomenu, ali Goga je preduhitrila i održala pomen dve nedelje ranije
Šuška se
22:22h
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Goga Sekulić bila je prinuđena da prvu godišnjicu od smrti supruga Igora Ramovića obeleži dve nedelje ranije, jer joj je njegova majka, Zorica Terzin, zabranila da 11. jula, kada će se na njegovom grobu okupiti porodica, prisustvuje pomenu.

 

Ona ne želi da se sretne sa snajom, s kojom se sudila zbog vlasništva nad stanom u kojem je pevačica živela s mužem, a koji je on nasledio od bake.

 

Ispovest Goge sekulić o suprugovoj smrti možete pročitati OVDE.

 

Sa druge strane, Gogu ne dotiče zabrana. Ni ona ne želi da bude na groblju sa svekrvom, a ne želi da vidi ni Igorovog oca Zorana, pa je zbog svega toga jednogodišnji pomen mužu dala dve nedelje ranije.

 

- Ja svekrvu nemam! Suprugu sam pola godine dala posebno, a i godišnjicu sam već obeležila. Želim da se na tu temu stavi tačka jer je to moja prošlost i ružan san - rekla je Goga na pitanje kako se oseća zbog svekrvine zabrane.

 

S druge strane, izvor blizak Zorici Terzin otkriva zbog čega je odlučila da snajku izostavi sa ovako važnog događaja.

 

Kako je Goga pomogla ugroženima od poplava, saznajte OVDE.

 

- Poznato je da između Goge i Zorice vlada netrpeljivost. S obzirom na to da se približava godišnjica Igorove smrti, Zorica je već isplanirala da na groblju okupi porodicu i prijatelje, ali Gogu tog dana ne želi da vidi. Ona je revoltirana što je njena snaja uspela da povrati ključeve od stana u kome je živela s Igorom - priča izvor blizak Terzinovoj i nastavlja:

 

- Goga je nedavno doživela šok kad je videla da je njeno ime obrisano s nadgrobne ploče koju je suprugu podigla s njegovom majkom. Oduvek ju je bolelo to što je Igorovi roditelji nisu prihvatili kao člana porodice, pa je prvu godišnjicu obeležila dve nedelje pre njih - tvrdi izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...