Nije mogla da veruje

Goga Sekulić zaprošena u Majamiju: Odbila bračnu ponudu!

Goga je prvo bila u šoku, ali se brzo sabrala i objasnila mu da ona ne želi da se uda
Šuška se
22:26h
Goga Sekulić zaprošena u Majamiju: Odbila bračnu ponudu!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Goga Sekulić je nedavno otputovala u Majami na venčanje svoje prijateljice i odmah se zbližila sa jednim muškarcem koji ju je zaprosio na plaži i molio da se ne vrati u Srbiju.

"Goga je u Majamiju otputovala kako bi prisustvovala venčanju svoje drugarice. Ona se nekoliko dana družila sa celim društvom, a jedan muškarac našeg porekla se nije odvajao od nje. Sve joj je vremem ugađao i činio sve da se oseća prijatno u njegovom društvu. Goga je sa njim pričala o svom životu i svim problemima koji su je snašli. On se mnogo zaljubio u nju, svidelo mu se što je zanimljiva, druželjubiva i predložio joj je da ostane u Americi kod njega. Međutim, pevačica na to nije ni pomišljala", izjavio je izvor blizak pevačici i dodao da je mladić odlučio da je zaprosi kako bi je zadržao u Majamiju.

Muškarci, ugledajte se na njega - Prosidba kojoj nijedna dama ne bi rekla Ne! (VIDEO)

"Jednog dana su sami otišli na plažu i on je odjednom kleknuo ispred nje i zaprosio je. Pružio joj je prelep prsten i pitao je da li hoće da se uda za njega. Goga je prvo bila u šoku, ali se brzo sabrala i objasnila mu da ona ne želi da se uda", rekao je izvor.

"Mogu samo reći da mi je u Majamiju prelepo i da se odlično provodim. Ovde je sve kao iz bajke, proslavila sam rođendan, bila na drugaričinom venčanju. Sve je bilo divno, a o svemu ostalom ćemo razgovarati kada dođem u Srbiju", poručila je Goga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs