Omiljene pesme

Ko će zabavljati goste na svadbi Noleta i Jelene?

Slavni teniser vrlo često se veselio uz jednu prestoničku grupu, pa je odlučio da upravo oni uveseljavaju goste na njihovo svadbenoj proslavi
Šuška se
05:38h Autor:
Ko će zabavljati goste na svadbi Noleta i Jelene?
Foto: Kurir Arhiva

Svi detalji oko svadbe Novaka Đokovića i Jelene Ristić drže se u strogoj tajnosti. Gosti su zamoljeni da ne govore o venčanju koje će se obaviti na Svetom Stefanu. Ali, ipak se od medija ne može sve sakriti...

Svadbeno veselje počeće 9. jula i trajaće dva dana, dok se sam čin crkvenog venčanja ostavlja za drugi dan proslave. Ono će se održati u crkvi Svetog Stefana, na najuzvišenijem delu ostrva.

OVDE pogledajte kako trudna Jelena bodri Novaka tokom meča.

Goste će zabavljati Femili bend i Bane Belajev, koji su i ranije bili angažovani na njihovim porodičnim slavljima.

- U Grčkoj sam trenutno i vraćam se u subotu, pa možemo tada da se čujemo. Kada dođem sve ću znati – odgovorio je Belajev na poziv novinara.

OVDE pogledajte kako je Novak čestitao Jeleni rođendan.

Novak je nekoliko puta isticao da se odlično provodi uz narodnjake i da mu je omiljena pesma Kafana je moja sudbina, koju izvodi Toma Zdravković, pa smo sigurni da će svadbu sigurno proslaviti uz Tomine hitove. On je neretko uzimao i mikrofo od Baneta Belajeva i pevao.

- On stalno menja omiljene pesme – rekao je Belajev uz smeh, ne želeći da otkriva bilo kakve detalje.

OVDE pogledajte kako je Nole proslavio momačko veče na Ibici.

Na venčanju se očekuje mnogo zvanica iz svetskog džet – seta koji će odmah sa svadbe otputovati na finale Mundijala u Brazilu. Đoković je planirao isto to da učini, ali se predomislio, pa će ostati uz svoju trudnu suprugu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs