Pogledajte

OTKRIVENO KO JE DEČKO TAMARE KALINIĆ: Da li je ovo razlog zašto ga je krila toliko dugo?! (VIDEO, FOTO)

Tamara više ne krije da ljubav cveta, te da je srećna i zaljubljena

Šuška se
Autor:
OTKRIVENO KO JE DEČKO TAMARE KALINIĆ: Da li je ovo razlog zašto ga je krila toliko dugo?! (VIDEO, FOTO)
Foto: Profimedia

Tamara Kalinić je uspešno krila identitet svog dečka od očiju javnosti. Na njenom Instagramu mogli smo da vidimo samo njegovu ruku ili figuru, ali nikad lice.

Sada je odlučila da pokaže kako njen dečko izgleda. Upravo je objavila video u kojem se jasno vidi kako je Filipo ljubi.

Iako Tamara često lik svog dečka na društvenim mrežama prekriva raznoraznim emotikonima i svoj privatni život krije kao "zmija noge", javnost je ipak uspela da sazna da je njen izabranik biznismen Filipo Testa.

Svetski mediji su uveliko pisali o njihovoj vezi, a na Jutjubu se mogu naći i snimci koji "otkrivaju identitet" tajanstvenog Teste, muškarca i modne industrije.

Zbog njega se navodno i preselila u Francusku, a na društvenim mrežama ga nikad nije pokazala u celosti.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru.

S obzirom na to da mnogi njeni pratioci priželjkuju njegovu prisutnost na Tamarinom proflu, mnogi su upravo te suprotne poteze influenserke shvatili kao "skrivanje od javnosti". Podsetimo, influnserka je nedavno u podužem storiju objasnila da to nije slučaj, već da za sada svako vodi svoju karijeru i da njen partner nije javna ličnost.

"Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama, jer smatram da to nije deo mog posla, da moja privatnost ne spada u ono čime se bavim javno. To ne znači da je ljubomorno čuvam od svih."

Influenserka se do sada čvrsto drži svog stava da partnera ne pokazuje u javnosti, ali nije u potpunosti sigurna da li će jednog dana promeniti mišljenje i iznenaditi pratioce fotografijom u njegovom društvu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs