Nije se dobro provela u Irskoj

Kim Kardašijan se sama vratila kući, umirala od dosade na medenom mesecu: Problemi u raju?

Rijaliti zvezda se u nedelju sama vratila u Los Anđeles. Navodno joj je u Irskoj bilo toliko dosadno da je preklinjala Kanjea da ranije odu u Prag gde su u subotu išli na venčanje reperove lične stilistkinje
Šuška se
12:32h Autor:
Kim Kardašijan se sama vratila kući, umirala od dosade na medenom mesecu: Problemi u raju?
Foto: Reuters

Nakon ekstravagantnog venčanja reper Kanje Vest i starleta Kim Kardašijan su proveli medeni mesec u Irskoj. Međutim, bliski prijatelji kažu da se Kim tamo uopšte nije dobro provela.

Rijaliti zvezda se u nedelju sama vratila u Los Anđeles. Navodno joj je u Irskoj bilo toliko dosadno da je preklinjala Kanjea da ranije odu u Prag gde su u subotu išli na venčanje reperove lične stilistkinje.

Kimino večanje i nije bilo baš tako savršeno. OVDE saznajte sve detalje koji će vas šokirati.

Mladenci su odabrali grad Portliš u središnjoj Irskoj za svoj medeni mesec. Mnogi su se začudili zbog tog izbora, jer tamo "nema ništa posebno da se vidi". Kim i Kanje su tamo išli u bioskop i vozili se biciklima po blatnjavim putevima.

To baš i nije bilo po volji Kim koja više voli da se sredi, boravi u skupim restoranima i kupuje u luksuznim buticima, kažu prijatelji. Novovenčani par nema službene obaveze do četvrtka, kada reper nastupa na festivalu u Teksasu. S obzirom na to da se Kim vratila sama u Los Anđeles, i to bez venčanog prstena na ruci, neki se pitaju da li su već počeli problemi u raju.

A OVDE saznajte koje je to pravilo Kim prekršila, a koje poštuje svaka mlada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs