ŠUŠKA SE

SEKSI I LEŽERNO IZDANJE PRELEPE PLAVUŠE: Da li je Blejk Lajvli ponovo u drugom stanju? (FOTO)

Blejk Lajvli je sa suprugom Rajanom Rejnoldsom i pevačicom Tejlor Svift, s kojom je dobra prijateljica, bila gošća na zabavi nakon televizijskog šou-a Saturday Night Live u Njujorku. Za večernji izlazak slavna lepotica izabrala je rastegljivu pletenu haljinu koja žensku figuru čini još privlačnijom.

Šuška se
13:55h Autor:
SEKSI I LEŽERNO IZDANJE PRELEPE PLAVUŠE: Da li je Blejk Lajvli ponovo u drugom stanju? (FOTO)
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, Foto: Profimedia

Blejk Lajvli nosila je pletenu haljinu rebrastog tkanja njujorškog brenda Khaite.

Glumica se odlučila za model midi dužine u tamnoplavoj boji, koji prijanja uz telo, s rukavima dužine tri četvrt i polurolkom. Haljina ima i atraktivan izrez na predjlu dekoltea ali prorez sa zadnje strane.

VIKTORIJA BEKAM JE DOKAZ DA JE CVETNI DEZEN SAVRŠEN IZBOR I ZA JESEN: U ovome je trik! (FOTO)

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Uz upečatljivu haljinu savršeno su pristajale štikle s potpisom Kristijana Labutena, a Blejk nosi model Calypso u kraljevski plavoj nijansi. Za još malo luksuza tu je i torbica na preklop ukrašena dijamantima modne kuće Šanel.

CRNA HALJINA OD TVIDA, NAKIT PRINCEZE DAJANE: Kejt Midlton je oličenje elegancije! (FOTO)

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Kada nije pred kamerama,Blejk Lajvli u privatno vreme bira neopterećene, ali zanimljive odevne kombinacije u kojima se uvek istakne neki upečatljivi modni komad.

BRIŽIT MAKRON ZNA DA SU BEZVREMENSKI KOMADI UVEK SJAJNI MODNI IZBOR: Šik izdanje prve dame Francuske! (FOTO)

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Gornji deo stajlinga bio je slojevit i sačinjen od crne majice s dugmićima, tamnosivog kardigana i svetlosivog kaputa dužine do ispod kolena. Ali jedan detalj na lepoj glumici naročito je privukao pažnju.

Naime, Blejk se ispod suknje nazirao stomačić pa su brzo krenula šuškanja da bi 34-godišnja glumica mogla biti trudna po četvrti put. Blejk i Rajan već imaju tri ćerke, Džejms, Inez i Beti, a par će u septembru iduće godine proslaviti desetu godišnjicu braka.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs