Staje na ludi kamen

Marija Karan se udaje danas!

Poplave koje su pogodile Srbiju pokvarile su planove mladenaca o velikoj svadbi. Prvobitno ceremonija venčanja, a potom i slavlje je trebalo da budu na brodu. Marija i njen budući suprug Džoel Lubin su razmišljali da otkažu sve, a kraju su odlučili da svadbe bude, pre svega zbog gostiju koji stižu iz Amerike
Šuška se 24.05.2014. - 11:27h Autor: Blic
Foto: Reuters

Marija Karan je pre mesec dana obelodanila da se verila sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom. Tada je najavila svadbu do kraja godine, a par se, kako saznajemo, odlučio da 24. maj bude dan njihovog venčanja.

 

Naravno, nisu mogli da naslute kakva će nevolja zadesiti našu zemlju. Poplave koje su pogodile Srbiju pokvarile su njihove planove o velikoj svadbi. Prvobitno ceremonija venčanja, a potom i slavlje je trebalo da budu na brodu. Marija i Džoel su razmišljali da otkažu sve.

 

"Na kraju su odlučili da svadbe bude, pre svega zbog gostiju koji stižu iz Amerike. Džoelovi prijatelji i porodica su već organizovali dolazak, rezervisali prevoz, smeštaj, uzeli odmore. Na kraju, mladenci su se dogovorili da sve svedu na minimum i upriliče veselje sa daleko manjim brojem zvanica od planiranog", kaže izvor blizak mladencima.

 

Kako saznajemo, među gostima će biti i i Rejf Fajns. On je Noelov saradnik i prijatelj, a već juče je stigao u Srbiju.

 

Marija je već proslavila devojačko veče. Ona je krajem aprila za nekoliko najbližih prijateljica organizovala žurku na jednom vojvođanskom salašu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...