EVO KAKO DANAS ŽIVI BEBI DOL

ŽIVI SA 7 MAČAKA NA IVICI EGZISTENCIJE: Kad krene u grad, u torbi nosi sekiru!

Na pitanje novinara kako to da je ona učestvovala u rijaliti programu, Bebi Dol je rekla "Mislila sam da idem na selo sedam dana..."

Šuška se
12:22h Autor:
ŽIVI SA 7 MAČAKA NA IVICI EGZISTENCIJE: Kad krene u grad, u torbi nosi sekiru!
Foto: ATA Images

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol je svoju muzičku karijeru započela krajem sedamdesetih godina nastupajući u sastavu "Tarkus", nakon čega se okrenula solo karijeri i ostvarila zavidan uspeh. Iza sebe ima pregršt hitova i uspeha, a sada gotovo da se potpuno povukla sa scene.

Do pre nekoliko godina ova neobična umetnica je živela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru, a nikad nije krila da joj finansije ne idu od ruke, pa se iz kue iselila zbog neplaćenih kirija.

Bebi u stanu ima nekoliko mačaka o kojima brine, a i sama je pričala kako muž čuva sedam mačaka dok je ona na "Farmi".

I ona sama je pričala o novcu, pa poručila da joj je dovoljno da ima za osnovne potrebe, te da se trudi da zadrži svoj mir:

- Zdravlje i mir su najbitniji. Želim samo da imam miran i lep život bez tenzije i trzavica. Nikome ne želim zlo. A što se tiče novca, on dođe i prođe. Nekada sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala uvek ću zaraditi dinar da imam za osnovno.

Bebi Dol
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bebi Dol je otkrila da je imala traume posle učešća u rijalitiju.

- Dva meseca sam sa sekirom išla posle "Farme", nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Kaže - on me razume. Danas su rijaliti malo drugačiji - ispričala je Bebi jednom prilikom.

O razlogu zašto nikad nije imala decu:

- Nisam imala priliku da imam svoje dete, toliko sam radila i gotovo svakodnevno putovala, pa nisam imala vremena. Svakako, čak i da sam imala neku nesuglasicu sa partnerom sa kojim bih imala dete, mislim da bih se teško razvela jer sam jako osetljiva. Ali zato imam tri kumčeta kojima sam mama, tetka, strina. Imam Bogdana Popovića, koji ide u osnovnu školu i uči klavir, imam Jovana Popovića i Magdalenu Popović, koja ide na balet i dobila je ime po mojoj mami. To su naša dečica i ja sam zadužena za muziku, modu i štosove, rekla je Bebi.

Udali ste se za Amerikanca i imate neobičnu ljubavnu priču. Kako je sve počelo?

- Moja nana koja se udala u ugovoreni brak iako je bila zaljubljena u prvog komšiju, uvek mi je govorila da se nikada ne plašim da ljubav neće doći. Molila me je da joj obećam da će partner doći šta god se dešavalo u životu. Svi su se začudili kad se pročulo da sam se udala. Roditelji mog supruga su poreklom iz Srbije, a upoznali su se u Holivudu. On je drugi put dolazio u Srbiju 1999. godine sa urnom svoje majke. Kako je sleteo na aerodrom, na slabom srpskom se objašnjavao sa carinikom da nosi urnu majke. U tom trenutku sirene su se oglasile i on se vratio u svoju zemlju. Bombe i sve i mi se sretnemo u dvorištu u centru Beograda. Dopao mi se prvi put kad sam ga videla, njegovi prsti i ruke. Otišla sam i desio mi se kvar na kompjuteru i drugarica je baš njega poslala. Pričali smo celu noć, a kompjuter nismo ni pipnuli.

Kako je došlo do toga da budete učesnica rijalitija?

- Mislila sam da idem na selo nedelju dana. Tamo sam otišla sa kompjuterom i telefonom, nisam imala pojma da će mi sve oduzeti na ulazu. Kad sam ušla, pitala sam ljude zašto tako sede, zašto ne idemo na kafu u kafić... Oni me tek gledaju u zabezeknu, mislili su da ih provociram, a ja ništa nisam shvatila.

Proputovali ste dosta, da li ste dom pronašli negde van Srbije?

- Više od svega na svetu volim da se vratim ovde. Strašno mi je žao što mi i dalje ne shvatamo koliko je naš život ovde lep i dobar. Ljudsko biće na svakoj tački na ovom svetu ima mogućnost da izabere u koji kutak će ići. Mi imamo život ispunjen običnim stvarima koje su zapadnom svetu postale nemoguće. U zapadnom svetu razgovor sa ljudima počinje i završava se iz neke tišine. Svaki put kad se vratim u svoj dom, sa koferima, kažem: "Mama, mi ovde živimo kao gospoda!". Nigde meni nije lepše nego u Srbiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs