Emotivna ispovest

Bebi Dol predala papire za usvajanje: Moja sudbina nije bila da rodim dete!

Ono što koči pevačicu jeste to što nema stalno zaposlenje i živi kao podstanar, a mora da pripazi i na to da razlika u godinama između nje i deteta ne sme da bude veća od 45 godina
Celebrities 24.12.2015. - 15:43h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Dragana Šarić (53), poznatija pod nadimkom Bebi Dol, planira da usvoji dete sa suprugom Aleksom Todorovićem (49).

 

Kako Kurir saznaje, pevačica bije pravnu bitku kako bi postala majka jer ne ispunjava sve uslove za usvajanje deteta.

 

Usvojena kao beba: Zažalila što je upoznala svoje prave roditelje!

 

Ono što koči pevačicu jeste to što nema stalno zaposlenje i živi kao podstanar, a mora da pripazi i na to da razlika u godinama između nje i deteta ne sme da bude veća od 45 godina.

 

"Govorila sam uvek da žena koja želi dete treba da ga usvoji. Ne znam zašto je to tako čudno. Želim to jako, ali nisam još spremna da to uradim na način na koji zamišljam. Mada, svet se menja. Nekad su ljudi stvarali porodice sa 20 godina, a sada živimo u vremenu kada tražimo sreću tokom celog života. Dete je za svaku ženu veoma posebno", kaže Bebi za Kurir.

 

Dragana objašnjava zbog čega nije rodila dete iako je imala velike ljubavi, kao što je pevač Masimo Savić, s kojim se zabavljala na početku karijere.

 

"Žena treba da ima dete ako joj Bog da čoveka kog voli. Deca se dešavaju mnogima slučajno. Morala sam da sazrim vrlo mlada. Napustila sam roditeljsku kuću već sa 17 godina. Počela sam da shvatam da nije dovoljno samo roditi dete, nego ga odgajiti i spremiti za život. Previše sam osetljiva, zato nisam mogla dete da podignem sama, jer ne bih umela da mu kažem ne. Ne bih umela da ga vaspitam", iskrena je Dragana, koja dodaje da se pomirila sa sudbinom da neće biti biološka majka:

 

Imaju 30 godina i usvojili su dete sa posebnim potrebama: To je posebna vrsta ljubavi!

 

"Moja sudbina nije bila da rodim dete. Desetak mojih drugarica odlučilo je da budu samohrane majke. Automatski je onda to dete odsečeno od svog oca i pola svog porekla. Nisam imala srca da odaberem taj put.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...