Duhovit, kao i uvek

Novak Đoković o bebi na putu: Prvi put kada smo probali, nisam pogrešio!

Jelena i ja smo pričali o bebi, ali se nismo opterećivali time da moramo da je napravimo. Prvi put kada smo probali, desilo se - velika preciznost, nisam pogrešio, rekao je kroz smeh za italijanski časopis naš najbolji teniser
Šuška se
01:00h Autor:
Novak Đoković o bebi na putu: Prvi put kada smo probali, nisam pogrešio!
Foto: Fonet

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, nakon trijumfa u Rimu, dao je intervju za italijanski "Venity fair" gde je najviše pričao o tome kako se raduje roditeljstvu i da mu prioritet više nije tenis, već zdravlje buduće supruge Jelene i bebe koju će dobiti.

"Jelena i ja smo pričali o bebi, ali se nismo opterećivali time da moramo da je napravimo. Prvi put kada smo probali, desilo se - velika preciznost, nisam pogrešio", rekao je kroz smeh naš najbolji teniser.

Novak je na pitanje da li on i Jelena, sa kojom je u vezi devet godina, već znaju pol bebe rekao:

"Znaćemo za dve nedelje, radoznao sam... Ja dolazim iz porodice dečaka tako da moja mama i Jelena žele devojčicu. Ali to je tek prva beba, ja želim mnogo dece", uzjavio je Novak i dodao da to što će postati otac najlepša stvar na svetu:

"Za nas se sada sve menja. Nastaviću da igram tenis, ali moj prioritet više neće biti udaranje loptice, već zdravlje Jelene i bebe. Nije tenis ceo moj život. Već razmišljam šta ću raditi kada završim karijeru, imam mnogo projekata u planu."

Novak koji je bio među prvima koji su novčano priskočili u pomoć nastradalima u poplavama, pričao je za italijanski magazin i o bombardovanju Srbije 1999.

"Dok sam proslavljao svoj 12. rođendan u Beogradu i slušao prijatelje koji su mi pevali pesmu čuli su se avioni. Te stvari nikada neću zabooraviti. Uništili su veći deo moje zemlje. Srbija je još uvek veoma siromašna zemlja, ja sam napravio fondaciju kako bih mogao deci da pružim šansu da imaju obrazovanje, da imaju priliku da promene svoje živote", rekao je teniser.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs