Mladoženja

3 SKANDALA KOJA SU OBELEŽILA VENČANJE BORISA DŽONSONA (56): Svet bruji o ovome! (FOTO)

Britanski premijer Boris Džonson (56) venčao se sa Keri Sajmonds (33), a ceremoniji je prisustvovalo tridesetak gostiju. Srećni par će odložiti "medeni mesec" za sledeću godinu

Šuška se
10:34h Autor:
3 SKANDALA KOJA SU OBELEŽILA VENČANJE BORISA DŽONSONA (56): Svet bruji o ovome! (FOTO)
Foto: Profimedia

Velika Britanija bruji o venčanju Borisa Džonsona i Keri Sajmonds (33) koje je upriličeno u Vestminsterskoj katedrali u Londonu. Ceremoniji je prisustvovalo tridesetak gostiju, jer pravila zbog korona virusa ograničavaju broj zvanica.

Par je prvo veridbu, a zatim i dete najavio u februaru prošle godine, da bi sina Vilfreda dobili dva meseca kasnije. U prošloj godini, Boris Džonson je napokon finalizirao razvod od supruge Marine, a o od prve supruge Alegre, razveo se 1993. godine.

Skandal broj jedan vezan za ovo venčanje je pitanje, kako je moguće da se, dva puta razvedeni Boris Džonson, venča u katoličkoj crkvi?

Iako Džonson iza sebe ima dva braka, Katolička crkva može da dozvoli razvedenim ljudima da se venčaju, pod uslovom da bračne zajednice do tada nisu sklapali u crkvi - Boris tvrdi da nije.

Sada novinari apeluju da crkva bude "gostoljubljivija" prema onima koji žele da se ponovo venčaju u crvki, a iza sebe imaju propale brakove. Jer, ako može Boris Džonson, zašto drugi ne bi mogli?

Skandal broj dva je sama svečanost koja je upriličena, nekako tajno. Naime, na prijemu je bilo do dvadeset do trideset ljudi, mahom rodbina: braća i sestre Borisa Džonsona, ali i mladina majka. Neki kažu da je Boris venčanjem u sred pandemije (koja ograničava broj zvanica) pokušao da uštedi jer nije novost da je slabog finansijskog stanja, dok drugi kažu da je par na ovaj način zataškao činjenicu da se pojedini članovi porodice ne slažu sa venčanjem Borisa i Keri. Naime, Boris ima odraslu decu iz braka sa Marinom, a njihova najstarija ćerka je pet godina mlađa od nove Borisove supruge.

Skandal broj tri je burna veza novopečenih supružnika. Pričalo se kako je Keri u par navrata javno isterala Borisa iz svog stana, ali da su se opet posle mirili. Od kako je ušao u vezu sa Keri, Boris je počeo da vodi računa o zdravom načinu života: vežba, praktikuje jogu i zdravu hranu.

Na venčanju, malada je nosila belu haljinu i cvetni venac u kosi, dok je Boris imao košulju i pantalone. Na jednoj od fotografija vide se srećni mladenci koji stoje zagrljeni na travnjaku, dok je mlada izula cipele, a Boris skinuo kravatu i otkopčao košulju.

Britanski mediji su oštri pa Keri opisuju kao "srećnu devojku koja je napokon dočekala da se uda za svog šefa."

Ipak, malo ko veruje da će ovaj brak opstati s obzirom da Borisa bije glas da je veliki ženskaroš. Vreme će pokazati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs