KRAJ ROMANSE?

PUKLA TIKVA: Ceca Ražnatović ostvaila Bogdana?! Pevačica obrisala SVE zajedničke slike sa Instagrama!(FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović javnosti je priznala da je u vezi sa Bogdanom Srejovićem, 9 godina mlađim biznismenom, ali sudeći prema komentarima fanova, romansi je došao kraj.

Šuška se
21:49h Autor:
PUKLA TIKVA: Ceca Ražnatović ostvaila Bogdana?! Pevačica obrisala SVE zajedničke slike sa Instagrama!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Folk zvezda je početkom meseca objavila prve, "zvanične" fotke s novim dečkom Bogdanom Srejovićem s kojim je u vezi od januara ove godine.

Ceca je pre nekoliko dana objavila fotografije sa dečkom kog je grlila na kvadu, ali njih više nema na njenom zvaničnom Instagramu.

Ceca Ražnatović
foto: PrintscreenInstagram/CecaRaznatovic

Pojedini pratioci se pitaju da li je romansi došao kraj, jer se na Bogdanovom nalogu Ceca i dalje smeši na zajedničkoj slici sa zimovanja.

Inače, Bogdan se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom i veoma je uspešan u svom poslu. Ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Ceca i Bogdan upoznali su se na proslavi rođendana zajedničkih prijatelja.

Ceca je, saznajemo, upoznala Bogdana sa decom Anastasijom i Veljkom. To se dogodilo na dočeku Nove godine 31.decembra kada je ugostitelj prvi put došao u pevačicinu kuću na Dedinju. Balkanska zvezda je naslednicima, najpre saopštila da više nije sama i da ima novu ljubav sa kojom želi da uživa.

(Stil.kurir.rs/Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs