Snimanje novog filma donelo je senzacionalno otkriće

Otkrivena tajna savršenog izgleda Kameron Dijaz

Iako je u 4. deceniji, Kameron Dijaz i dalje imaju liniju na kojoj joj zavide i duplo mlađe koleginice. Ipak, iza njene savršene figure krije se jednostavan trik
Šuška se
10:54h
Otkrivena tajna savršenog izgleda Kameron Dijaz

Seksi glumica trenutno snima film The Other Woman, u Njujorku. Kao što smo navikli, radi se o romantičnoj komediji, a zanimljivo je da je gotovo sva odeća koju Kameron Dijaz (Cameron Diaz) nosi bele boje. Kao što sve žene znaju, bela boja širi, a kako bi telo Dijazove bilo što izazovnije paparaci su uslikali nimalo primamljiv spandeks steznik.

Kameron se pridružila mnogobrojnim zvezdama koje svoje figure ponosno pokazuju zahvljaujući stezniku. Kim Kardašijan (Kim Kardashian) je pokazala šta ima u haljini Stelle McCartney, ispod kog se video ovaj komad za oblikovanje tela. Džej Jo (Jennifer Lopez), Pipa Midlton (Pippa Middleton), Lindzi Lohan (Lindsey Lohan) samo su neka od imena koje svoje figure duguju nimalo prijatnim niti seksepilnim steznicima.

Ova vest možda neće smanjiti obim vaših kukova, ali će vam svakako doneti satisfakciju saznanje da ni poznate i bogate dame nisu savršene, te i da se one služe starim i jeftinim trikovima za bolji izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs