Upoznajte devojku koja preti da zaseni Kejt Midlton

Princeza na pomolu: Princ Heri se ne odvaja od Kreside

Nakon nestašluka u Vegasu, izgleda da je Heri sreo ženu svog života, 24-godišnju naslednicu i manekenku
Šuška se
17:50h
Princeza na pomolu: Princ Heri se ne odvaja od Kreside
Foto: Daily Mail

Najnestašniji član britanske kraljevske porodice je izgleda rešio da se skrasi sa 3 godine mlađom plavušom, sa kojom je u vezi godinu dana. Kresida (Cressida Bonas) i Heri (Prince Harry) su se upoznali preko njegovih rođaka, a kako se radi o devojci iz visokih krugova, Heri ne mora da brine o tome šta će reći baka, kraljica Elizabeta II (Queen Elizabeth II).

Kresida i Heri su protekli vikend proveli zajedno na venčanju, na kom je deveruša bila Čelsi Dejvi (Chelsea Davy), devojka sa kojom se Heri zabavljao 6 godina i za koju su svi mislili da je žena njegovog života. Kako je Čelsi ipak odlučila da život pod kraljevskim reflektorima nije za nju, Heri se našao u milion skandaloznih situacija, a kulminacija je bila pre više od godinu dana, kada je uslikan potpuno go u hotelu u Las Vegasu. Zanimljivo je da su Čelsi i Kresida završile isti Univerzitet u Lidsu, obe su plavuše sa plavim očima koje ne mare puno za medijsku pažnju, mada je očigledno da Kresidi pažnja daleko više prija nego Čelsi, koja se nakon raskida sa Herijem odselila za Južnoafričku republiku, gde uspešno gradi svoju karijeru.

Kresida je definitivno manje ambiciozna, te je samim tim bolji izbor za buduću princezu. Ona se bavi manekenstvom i plesom, posećuje dobrotvorne balove i aukcije, te iako živi od porodičnog novca, ne može se reći da je gladna slave, niti je njeno ime na bilo koji način vezano za skandale.

Par je uslikan kako pristiže u London inkognito, on u farmericama i kariranoj košulji, a ona u širokoj trenerci i džemeperu. Iako su i ovako simpatični, Kresida bi trebalo da obrati malo pažnje na svoje odevanje, jer na ovim fotkama izgleda poprilično neuredno, posebno ako je uporedimo sa uvek sređenom Kejt Midlton (Kate Middleton) ili njenom mlađom sestrom Pipom (Pippa Middleton).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs